Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért van ez velem? VAlami...

Miért van ez velem? VAlami fertőzés? Történt mással ilyesmi? (lent)

Figyelt kérdés
Nem rég,kaptam egy húgyuti fertőzést, ami feljutott a vesémbe és nagyon fájt. elmentem orvoshoz,kaptam görcsoldó injekciót, és megittam egy monural antibiotikumot. amikor a fertőzésem volt, gyakran kellett pisilni,olyankor az ürítés végére fájdalmas, az alhasamban. ez kicsit almúlt,majd újra jelentkezett, de csak néha-néha, nem folyton fájdalmas üríteni. Viszont sokkal rosszabb a helyzet. most nem bírom visszatartani,vagy csak nagyon nehezen. néha rámjön hogy mennyire pisilnem kell és rohannom kell a wcre különben bepisilek,pedig nem kell sokat. ha másra gondolok ilyen "rohamnál" akkor elmúlik általában. mitől lehet ez?
2011. júl. 16. 12:41
1 2
 11/11 anonim válasza:
Ezt az orvossal kellene megvitatnod. Felfázásra igen jó a Rowantinex golyócska, napi 3x1 kitisztítja, fertőtleníti húgyutakat, ez vény nélkül is kapható.
2011. júl. 16. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!