Ki fognak nevetni engem is a konditeremben? Vihetem magammal az edzestervem egy papiron?
Jaaaj kiscsavo eszembe hoztad az elso par napomat a teremben :D
Elso harom napig fogsz ezen parazni aztan orulni fogsz hogy elmesz.
En az ddzeseimet egy fuzetbe irom, sokan nevetnek rajta meg kerdezgetik miert nem jobb a mobil, de az egyszeru, ha mobilt a kezembe veszem es irom, akkor már azt veszem eszre hogy facebookozok, aztan a 2 perces pihenokbol lesz 5-10 perces. Aki ezt nem erti azt en nevetem ki. Ha rosszul csinalsz valamit kezdokent, hamarabb fogsz tanacsot kapni, mint hogy kirohogjenek. Ha persze nem vagy kezdo, akkor sanszosabb hogy neznek hogy mi a f.. de kezdokent nem. Ne légy tulzottan budos, oke megizzadsz ez rendben van, de ne ugy menyj oda h mar edzes elott is buzologtel. Ne hangoskodj mint egy idiota. Oke ki kell fujni a levegot, de lehet azt halkan is. Ne dobald a sulyokat, azert ki is tilthatnak, de minimum idiotanak fognak nezni, hidd el akik dobaljak, azokat is annak nezik. Mindig de mindig pakolj el magad utan, ilyenert is jarhat a tiltas egy komoylabb teremben + egy idiota leszel a szemekben. Meghat alap dolgok hogy az olyan idiota mozdulatokat keruld mint a fail videokban. Esetleg menyj egy haverral eloszor az is tud segiteni. Es ne hallgass az egodra, ha megy az ismetles, ne kezd el pakolni ra a sulyokat mert felesleges lassu folyamat a fejlodes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!