Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Transzneműként melyik öltözőbe...

Transzneműként melyik öltözőbe menjek?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy transz fiú vagyok, 18 éves, most költöztem Magyarországra és szeretnék edzőterembe járni. Amit otthon csináltam, hogy a főteremben is voltak szekrények és abba tettem a cuccaim, tehát nem is mentem egyik öltözőbe sem. De gondolom nem minden teremben van ilyen, olyan mászóteremben voltam már (még tranzícióm előtt) ahol csak az öltözőben voltak szekrények. Azért tartok tőle mert a legtöbb esetben fiúnak látnak de ha hosszabb beszélgetés lesz akkor már nem, mert női hangom van vagy észreveszik rajtam valamit. Mindig szorongok hogy ha a férfi öltözőbe megyek akkor rájönnek hogy nem vagyok "igazi férfi." Ugyanakkor a női öltözőbe sem mehetek mert kényelmetlenül érezhetik magukat a nők ha fiút látnak bent, és ez nekem is kényelmetlen. Ti mit csinálnátok a helyemben? (Transzfóbiás válaszokat nem kérek!)

2021. aug. 26. 04:02
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
34%

Vagina - noi oltozo

Penisz - ferfi oltozo

Nem bonyoltult.

2021. aug. 26. 11:09
 22/58 anonim ***** válasza:
10%
Ez tuti kamukérdés
2021. aug. 26. 12:20
 23/58 anonim ***** válasza:
31%

Én megoldanám azzal a problémát, hogy egyenlőségre hivatkozva megszüntetném a különbségtételt férfiak és nők között. Koedukált nyilvános vécék, öltözők, kollégiumok, stb. Szerintem elég rövid idő alatt megunnák a (valódi) nők és rendet raknának a transzik fejében.

Még mielőtt megkapom, hogy homofób vagyok, messze nem erről van szó. A melegekkel szemben soha nem volt semmi ellenérzésem, világ életemben természetesként tekintettem rájuk. De a nagy elfogadásban már meg sem próbálunk józan ésszel gondolkodni.

Te kisanyám, gondolj bele, hogy a nők milyen jól éreznék magukat, ha egy leszbikus transz "nő" csorgatná a nyálát rájuk az öltözőben. Van egy határ ahol gátat kell szabni. És ez azon a határon túl van.

2021. aug. 26. 14:37
 24/58 anonim ***** válasza:
90%
Ha nem keresed a felesleges problémákat, akkor abba mész, amelyik nemnek inkább látszol aktuális napon, adott öltözékkel, frizurával.
2021. aug. 26. 17:38
 25/58 anonim ***** válasza:
16%
Persze 24-es akkor majd logò fallosszal a noi oltozoben vagy puncival cicikkel a ferfi oltozoben kepzeld mar el szerencsètlent
2021. aug. 26. 17:42
 26/58 A kérdező kommentje:

Ajaj, mekkora balhéra jöttem vissza! Próbálok letisztázni pár dolgot.

Még nem volt semmi nemi megerősítő beavatkozásom (hormonterápia, műtét), de attól még legtöbb esetben fiúnak látnak boltokban, az utcán, megjelenésem miatt. De van, amikor nem, vagy láthatóan bizonytalankodnak mert nem tudják fiú vagyok-e vagy lány. Mivel még nem szedek tesztoszteront, magas a hangom, tehát egy beszélgetés során általában rájönnek.

Párotok nyilván nem tud olvasni, ott van a leírásban hogy transzfóbiás válaszokat nem kérek. Van, aki szerint nemi szervek alapján kell öltözőt választani. Eszerint a képen látható illető a női öltözőt kellene használni (ő transz férfi). [link]

Nem tudom a melegek/homofóbia hogy jönnek ide, ugyanis én transznemű vagyok és ami a szexualitásom illeti, aszexuális. Semmi köze nincs a melegséghez.

Tisztában vagyok az aktuális politikával, személyes okokból költöztem.

2021. aug. 27. 04:48
 27/58 anonim ***** válasza:
14%

Te mit nem ertesz? Kukid van? Akkor

Menj a fefi oltozobe. Ha puncid akkor a noibe. Akkor is ha szakàad van.

2021. aug. 27. 06:52
 28/58 anonim ***** válasza:
12%

Mi ezen a bonyolult?

Az összes normális ember vele egyneművel akar átöltözni.

Nem a mellméret vagy a szőrméret, izom dönt.

Majd ha lesz izmos/nem izmos öltöző, akkor lesz egy hely, ahol te is kényelmesen át tudsz öltözni.

2021. aug. 27. 10:08
 29/58 anonim ***** válasza:
100%

Attól fugg kivulrol minek tunsz. Bar nekem nem lenne gond ha osszetalalkoznank a noi oltozoben, amennyiben tisztazod hogy nem vagy ferfi 😅

De ha lany baratoddal mesz, akkor lehet megkockaztatnam a noi oltozot is a helyedben, ha nwm erzed magad biztonsagban a pasiban. Egyebkent ha jo konditerembe mentek, sehol se fognak piszkalni, nem eshet bajod.

2021. aug. 27. 10:46
 30/58 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem csak simán menj a férfiba.

Amíg nincs egységes megoldás, addig szerintem ez a legjobb.

Transz nőnek nem biztos, hogy a női öltözőt mondanám, legalábbis amíg nem volt műtéte, hát még ha nem is hormonos. Ott azért érezhető a rizikó, hogy mi van ha nem komolyan gondolja és végigerőszakolja az öltözőt.

Transz férfinak azt mondanám, hogy férfi öltöző, mert ott kisebb erre az esély. Ugye, ott a férfiak leállítanák. Persze, ott van az is, hogy mi van ha a többiek rámennek, de ha úgy néz ki mint egy férfi, akkor nem hiszem, ha csak megalázás miatt. De erre kicsi az esély. Tapasztalatból a kondis srácok a legnormálisabbak.

Ami az egész transz kérdést illeti (csakhogy becsatlakozhassak), tudományos kooncenzus nincs még, hogy genetika vagy sem. Ugyanakkor mivel a liberális férfiak között nem mindenki, aki elfogadja őket, akarja magát Lorettának hivatni magát, nem hiszem, hogy tragédia lenne az ilyen. Lehet alkalmazkodni, senkinek nem lesz bántódása ha elfogadja őket.

2021. aug. 27. 10:56
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!