Transzneműként melyik öltözőbe menjek?
Én inkább mennék be a férfi öltözőbe.
Egyedül jársz edzeni, vagy van valaki, akit meg tudsz kérni, hogy kísérjen el?
4-es, nem, ha jól tudom akkor lánynak született, de mostmár fiú. Ezért transz fiú. És úgy értelmeztem a kérdésében, hogy már tényleg fiúvá "változtatta magát", tehát külsőre ránéznél utcán és meg nem mondanád, hogy amúgy lányként pottyant ki az anyaméhből. És mivel fiúnak néz ki, ezért fiú öltözőbe menjen. Mert amúgy bemegy nőibe és sikonyálás lenne, meg perverznek hívnák és ráhívnák a rendőröket meg stb, érted. Aztán ott kell beszélnie is, hogy nem-nem, ő lánynak született, stb. Aztán meg lenne dobálva szegény száradt ürülékkel. Míg ha bemegy a férfiba, senki hozzá se szól, hamar átöltözik, aztán leave.
Úgyhogy mindenképpen férfiba menj, kérdező! ✌️
5# Hogyis van? Tehát akkor lánynak született, és töke lett a menyasszonynak. Meg fiúsan is néz ki. Akkor fiúöltöző a helyes megoldás.
4# voltam.
Nőnek születtél, tehát a nőibe menj.
Amúgy egy ilyen teféle miért jön Magyarországra? Nem arról szól a balos média, hogy ez az ország homofób ország???
8as.. xDDD igen, ez valóban ilyen egyszerű.
Dehát látod, hova süllyedt a nyugati civilizáció... Római birodalom a bukás előtt kicsivel.... szerencsétlen azt se tudja fiu e vagy lány... pedig sztem elég egyértelmű. Akinek pénisze van az fiú akinek hüvelye az lány.
Oke jogos :)
Semmi bajom a melegekkel. A melegeket gyulolokkel van bajom es az emiatt keletkezo tulzott melegpropagandaval.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!