Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mikor tudok már tényleg futni...

Mikor tudok már tényleg futni megállás nélkül?

Figyelt kérdés

Két hete kezdtem el futni. Egyelőre 3 km a kitűzött cél azt szeretném elérni hogy ezt a távot végig tudjam futni olyan kocogós tempóban. De egyszerűen nem bírom, egy idő után kifulladok és muszáj átváltanom gyors sétára. Tudom hogy mindenki más de kb mikor fog ez megváltozni? Mert tök gáznak érzem hogy mások tolják fel az instára meg fb-re hogy tizenkilométereket futottak, nekem meg ennyi se megy.

Nektek kb mennyi időbe telt mire hozzáedződtetek ehhez?

2021. aug. 19. 07:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Talán úgy egy-másfél hónap volt. Én 4 km futást tűztem ki célnak heti 3x, a maradék napokon meg ugyanennyi séta.
2021. aug. 19. 07:38
 2/5 anonim ***** válasza:
86%
nekem 3 hónap volt.
2021. aug. 19. 08:57
 3/5 anonim ***** válasza:
74%
Én 6év mozgásszegény életmód után azonnal 5km-el nyitottam, mondjuk hányás lett a vége... de az a helyzet, ez fejben dől el szerintem... hacsak nincs pl jelentősebb túlsúlyod, vagy szívproblémád. Le kell tudj kocogj 3km-t, max nem akarod eléggé lekocogni.
2021. aug. 19. 10:21
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

szerintem teljesen logikus amit írsz.

kb 2 hónap hogy felépítsd és egybe lefusd.

ez a máshoz viszonyítás dolog viszont nekem nem tetszik.

megfelelési kényszer szagú papi.

2021. aug. 19. 21:16
 5/5 anonim ***** válasza:
9 hét alatt jutottam el nulláról 5k-ig, couch to 5K appal (heti 3 futással). Fokozatosan építi fel, séta és kocogás váltakozik, és egyre több benne a kocogás szakasz ahogy haladsz előre a hetekben. Persze vannak benne kemény hetek, de teljesíthető abszolút.
2021. aug. 21. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!