Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha minden héten jegalább 2x,...

Ha minden héten jegalább 2x, max 3x elmegyek futni, mit gondoltok akkor 1 év múlva le tudok futni 2000 m-t megállás nélkül, ha most még csak kb 300 m megy?

Figyelt kérdés

Ma elmentem futni, és az eredmény ledöbbentett.csak kb 300 m-t tudok futni megállás nélkül:S

Igazából eddig még soha nem futottam, csak tesi órákon, és az állóképességem nagyon nem jó ezek szerint.Azért kezdtem el most futni, mert oylan suliba szeretnék felvételizni, ahol fizikai felmérésen le kell futni 2000 m-t.(még szerencse, hogy most leteszteltem, hogy mennyit bírok!!)

2011-ben fogok felvételizni ha minden a tervszerintalakul.

Szóval:

Ha minden héten jegalább 2x, max 3x elmegyek futni,mit gondoltok akkor 1 év múlva le tudok futni 2000 m-t megállás nélkül, ha most még csak kb 300 m megy?

2010. febr. 5. 17:29
 1/9 A kérdező kommentje:
*Legalább
2010. febr. 5. 17:29
 2/9 A kérdező kommentje:

Ja igen... a testtömeg-indexem szerint sem vagyok túlsúlyos.

(17/F, 173 cm, 69-70 kg)

2010. febr. 5. 17:30
 3/9 anonim ***** válasza:
szerintem hamarabb is menni fog..
2010. febr. 5. 18:02
 4/9 anonim ***** válasza:

Hát az elég gáz, ha 17 éves létedre nem tudsz lefutni egy huzamba csak 300!!! métert. -és azért nem vagy annyira túlsúlyos, hogy ne bírnál többet . Ha egy olyan suliba mész ahol 2000 métert kell lefutni felmérésként, akkor nem elég csak arra törekedi, hogy meglegyen az a 2000 m fél év után, hanem szerintem májusra legyen a cél 5-6 km heti 3x futással. A lényeg hogy először fuss le 1 km ha nem bírod tarts közbe pihenőt ( gyalogolj) majd fuss tovább, minden héten növeld egy kicsit a távot.

Én szeptemberbe kezdem el futni és elsőre lefutottam 4km-t egy 300 méteres pihenő gyaloglással a közepén.16/F

2010. febr. 5. 19:04
 5/9 anonim ***** válasza:
Ez nagyon könnyen menni fog sokkal előbb is. Én 2000 m-nél még bele se lendülök, 12 km a minimális távom, 2-2,5-ről indultam. Annál sokkal gyorsabb a fejlődés, mint amit feltételezel.
2010. febr. 5. 19:59
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Jöhetnek még:)
2010. febr. 5. 21:41
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Hogy állsz a futással? Amúgy elég annak két hónap is. :) Érdekes, én nem járok futni, de mikor felmérés van, mindig letudom futni a 2000m-t egyhuzamban. :) Amúgy tervezem én is, hogy eljárok futni. :)

2010. ápr. 28. 10:38
 8/9 A kérdező kommentje:
Még sehogy... de aszfalt pályán a suliban 6 perces, folyamatos futást én is bírtam, csak néztem egyet...:O azt hittem pedig hogy ki fogok dőlni! Mondjuk edzek combra+vádlira, helyből távolugráshoz, és lehet azért.. de lassan már el fogom kezdeni a futást is
2010. ápr. 28. 17:19
 9/9 anonim válasza:
Én 13 éves lány vagyok és a suliban 12 perc alatt megállás nélkül 2130 m futottam, hogy hogy ilyen keveset futsz?pedig azért én sem vagyok egy nagy osztályelső tesiből
2010. júl. 16. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!