Ha minden héten jegalább 2x, max 3x elmegyek futni, mit gondoltok akkor 1 év múlva le tudok futni 2000 m-t megállás nélkül, ha most még csak kb 300 m megy?
Ma elmentem futni, és az eredmény ledöbbentett.csak kb 300 m-t tudok futni megállás nélkül:S
Igazából eddig még soha nem futottam, csak tesi órákon, és az állóképességem nagyon nem jó ezek szerint.Azért kezdtem el most futni, mert oylan suliba szeretnék felvételizni, ahol fizikai felmérésen le kell futni 2000 m-t.(még szerencse, hogy most leteszteltem, hogy mennyit bírok!!)
2011-ben fogok felvételizni ha minden a tervszerintalakul.
Szóval:
Ha minden héten jegalább 2x, max 3x elmegyek futni,mit gondoltok akkor 1 év múlva le tudok futni 2000 m-t megállás nélkül, ha most még csak kb 300 m megy?
Ja igen... a testtömeg-indexem szerint sem vagyok túlsúlyos.
(17/F, 173 cm, 69-70 kg)
Hát az elég gáz, ha 17 éves létedre nem tudsz lefutni egy huzamba csak 300!!! métert. -és azért nem vagy annyira túlsúlyos, hogy ne bírnál többet . Ha egy olyan suliba mész ahol 2000 métert kell lefutni felmérésként, akkor nem elég csak arra törekedi, hogy meglegyen az a 2000 m fél év után, hanem szerintem májusra legyen a cél 5-6 km heti 3x futással. A lényeg hogy először fuss le 1 km ha nem bírod tarts közbe pihenőt ( gyalogolj) majd fuss tovább, minden héten növeld egy kicsit a távot.
Én szeptemberbe kezdem el futni és elsőre lefutottam 4km-t egy 300 méteres pihenő gyaloglással a közepén.16/F
Szia!
Hogy állsz a futással? Amúgy elég annak két hónap is. :) Érdekes, én nem járok futni, de mikor felmérés van, mindig letudom futni a 2000m-t egyhuzamban. :) Amúgy tervezem én is, hogy eljárok futni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!