Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mit gondoltok az európa 2000-ről?

Mit gondoltok az európa 2000-ről?

Figyelt kérdés
Hugom most álla a továbbtanulás küszöbén és hát beszeretné jelölni és ha megfelelne az iskolának oda is szeretne menni . én féltem ettől az iskolátol . tudtok nekem mondani valami véleményt?
2009. szept. 29. 13:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyik barátom odajár..

Nekem csak jókat mesélt róla..

Neki nagyon tetszik..most került oda..Gólyatábor is jó volt állítólag:D:)

Mit szeretnél tudni amúgy?:)

2009. okt. 2. 17:27
 2/5 A kérdező kommentje:

Hát azthallottam hogy mivel nem állami ezért anyagi terhekkel is jár.

Csak mert iserősöm oda szeretne most menni . és én nem avgyok biztos abban az iskolában hogy megfelelő-e a színvonal stb ...

2009. okt. 20. 16:47
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen igen anyagi terhekkel is jár, de azt mondta a barátom, hogy neki nagyon tetszik, ő teljesen meg van elégedve vele.. és ahogy hallottam bekerülni sem nehéz:]
2009. nov. 1. 11:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Nos, én most járok oda 2. éve. Kalap szar. Jó, először jó volt, első évbe semmi tanulás. Havi 12500. Most 10.ben 13500. Csak 1-2 jófej tanár van. A többi kalap fos. Magyar tanár: Torma Orsolya. Undorító alak. Első éve tanít, nagyon rossz. UGyszintén a MAtektanár is.Bár NYelvi előszkészítőre mentem, megvan a középgfokum angolból.(Szóbeli). Szal 5ből 2 ez a suli...
2010. márc. 7. 16:46
 5/5 anonim válasza:
Ági?!
2010. szept. 23. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!