Mit gondoltok az európa 2000-ről?
Figyelt kérdés
Hugom most álla a továbbtanulás küszöbén és hát beszeretné jelölni és ha megfelelne az iskolának oda is szeretne menni . én féltem ettől az iskolátol . tudtok nekem mondani valami véleményt?2009. szept. 29. 13:52
1/5 anonim válasza:
Egyik barátom odajár..
Nekem csak jókat mesélt róla..
Neki nagyon tetszik..most került oda..Gólyatábor is jó volt állítólag:D:)
Mit szeretnél tudni amúgy?:)
2/5 A kérdező kommentje:
Hát azthallottam hogy mivel nem állami ezért anyagi terhekkel is jár.
Csak mert iserősöm oda szeretne most menni . és én nem avgyok biztos abban az iskolában hogy megfelelő-e a színvonal stb ...
2009. okt. 20. 16:47
3/5 anonim válasza:
Igen igen anyagi terhekkel is jár, de azt mondta a barátom, hogy neki nagyon tetszik, ő teljesen meg van elégedve vele.. és ahogy hallottam bekerülni sem nehéz:]
4/5 anonim válasza:
Nos, én most járok oda 2. éve. Kalap szar. Jó, először jó volt, első évbe semmi tanulás. Havi 12500. Most 10.ben 13500. Csak 1-2 jófej tanár van. A többi kalap fos. Magyar tanár: Torma Orsolya. Undorító alak. Első éve tanít, nagyon rossz. UGyszintén a MAtektanár is.Bár NYelvi előszkészítőre mentem, megvan a középgfokum angolból.(Szóbeli). Szal 5ből 2 ez a suli...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!