Testépítők figyelem! Ki lehet hozni ezt az alakomból?
Lány vagyok, és körte alakom van: fenekem és combom aránytalanul méretes a felsőtesthez képest.
Ha eljárnék edzeni (kondi), és mefelelően táplálkozom, ahogy a body builder honlapon olvastam, akkor el érhetném az álmom? Hogy a combjaim is vékonyak legyenek? Hogy a lábaim és a fenekem a felsőtestemhez arányosak legyenek, és ne legyek egy körte? hanem normál alkatú.
Valami ilyesmi combokat szeretnék:
nem tudom... én undorodom az ilyen lányoktól, aki úgy feszít, mint kidobó egy nudibár előtt...
férfiaknál meg nem tudom megérteni egyáltalán, hogy mi a jó abban, ha kifolyik egy izompólóból
egy kis izom legyen, hogy tudjon mit csinálni, de nem kell még a lábujjára is
17/f
A képen lévő nő nagyon klassz,és a testzsír%a is elég alacsony.Tehát szerintem mérd meg a saját testzsírod kiindulásnak,és pucold le a felesleget.A csajé kb 12-13%,de lehet hogy alacsonyabb.Egy átlag nőé kb 18-24%.
Jó edzést!
attól, hogy megméri, nem megy lejjebb...
és nem az izomtól lesz körte alakú, nyugodtan edzz csak mindenre. De alapvetően kajával kell fogyni, az edzés csak plusz
Szerintem elérhető az ilyen alak, bár ha a medencecsontod alapból szélesebb, akkor annyira nem lehet vékony a csípőd, de formásaabb leszel mindenképp.
(és bár nem ez volt a kérdés, de ha már más is belepofázott, hogy milyen ronda a képen lévő Ava Cowan, akkor énis elmondom, hogy szerintem eléggé esztétikus alakja van, nagyonis tetszetős) 19/F
köszi a válaszokat!:)
szerintem is nagyon szép lány:)
Itt van pár lábformáló gyakorlat:).A lényeg benne van.
http://www.youtube.com/watch?v=oTPEIHPFNQI&p=B4A854EB853C02C..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!