Ha szeretem a monotonitást, akkor milyen szbadtári sportot javasolnátok nekem Budapesten?
Figyelt kérdés
Kell a szabadtér. Rosszul érzem magam a teremben
Budapest belvárosról van szó (VI ker). Ugyan imádok kerékpározni, de itt nem igazán lehet. Autók között, szmogban,pár lercenként megállva lehetetlen. Városliget meg kicsi terület ehhez. Balatonon van erre igazán lehetőségem csak, mert van családi nyaralónk, és hétvégente van lehetőségem lemenni. Szóval kényszerű megoldás, de hétvégén bicajozom.
Futás nekem nagyon nem motiváló, és fárasztó, és megterhelő az ízületeimnek.
Úazni szeretek még... most megnyílik ez a strand a kopaszi gátnál. Ott lehet ingyen úszni majd hajnalban? Korábban milyen hely volt?
Más nem jut eszembe... kajak-kenusoktól félek, mert bunkók és kitaszítók
2021. jún. 30. 11:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!