Summer2 kérdése:
Miért nem nől a fenekem? Ha valakinek van valami bevált gyakorlata kérem megosztaná velem?
Figyelt kérdés
Régebben 84 cm volt a fenekem, és elkezdtem rá edzeni és 87-88cm-re sikerült feltornázni a méretem (2019 tele), most pedig ennyi idővel később mindenfelevel próbálkozom és lesett 86cmre és nem akar feljebb menni, és nagyon elvagyok keseredve. Súlyokat nem igazán használok2021. jún. 17. 20:21
1/2 anonim válasza:
Nekem a guggolás vált be. Súlyok kellenek hozzá, mert a túl nagy ismétlésszám nem vezet izomnövekedéshez. Én egy üres rúddal el voltam majdnem 1 hónapig, csak utána raktam rá plusz súlyt. Előtte majdnem 1 évig edzettem saját testsúllyal, fél év után nekem is megállt a növekedés. Mert mint utólag rájöttem, nem volt elég nagy a terhelés. Amint elkezdetem a rúddal guggolni, folytatódott a növekedés.
2/2 anonim válasza:
Nekem a fogamzásgátlótól nőtt meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!