Milyen mozgásformákat javasolnátok egy kezdőnek?
Szia!
Én otthon edzek.Nezz ki magadnak a lili sabynál egy edzo tervet attol fugg,hogy milyen alkatot szeretnél.Van,hogy 2 hét alatt de akkor minden nap 2 edzés van.Egy rovidebb es egy hosszabb.
Vagy még a Rubint Réka cardio alakreform edzéseit is szeretem
Én a Fegyencedzést tudnám ajánlani, 2016-ban kezdtem el edzeni csak saját testsúllyal, nagyon ragaszkodtam hozzá hogy mindent a könyv alapján csináljak és működött, aztán nekem is az egyetem vetett véget az edzésnek. Most 2 hónapja hogy újra elkezdtem és ugyanaz a véleményem, zseniális edzéstervet lehet összerakni, bár én egyéb gyakorlatokkal is kiegészítem, illetve edzés után 15 percet evezőpadon töltök (itthon), mint levezetés.
Nem mondom hogy egyetem alatt elhanyagoltam volna magam, vagy visszaestem volna jelentősen teljesítményben, de 1 hónap múlva azon a szinten tudok edzeni ahol abbahagytam. Másfelől hetente frissítem az edzéstervemet, ami annyit takar hogy növelem az ismétlésszámot hogy fokozatosan fejlődjek. Az előző edzésterveket pedig lementem, így nyomon tudom követni mennyit fejlődtem 2 hónap alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!