Melyik mozgásforma a hatásos fogyáshoz?
(Rendes étkezés mellett)
Sok helyen olvasom hogy mindig vacilálnak azon hogy aerob/kardió/HIT edzés segít a fogyásnál leginkább.
Nektek mi a tapasztalatotok?
(Mielőtt valaki írná hogy az a lényeg hogy izmom legyen ne számok,sajnos az orvos nem a tetszsírszázalékot nézi hanem a számokat és kénytelen vagyok neki megfelelni különben lehord.:))
Szerintem nincs sok különbség közöttük, szerintem fontosabb, hogy azt csináld amelyiket jobban élvezed. Hiába 10%-kal jobb az egyik ha minden nap szenvedéssel kezded el és 2 hét múlva hagyod az egészet.
Az ne érdekeljen, hogy az orvos lehord. Az érdekeljen, hogy egészségesebb legyél és tetszel magadnak a tükörben. Az orvosok fele nagyképű, arrogáns, azt mondanak amit akarnak. Amikor egész éjjel 2 órát aludtam úgy fájt a bokám, ráállni nem tudtam, akkor nekem azt mondta a főorvos reggel amikor bementem kórházba, hogy ne rinyáljak, azt a csajok szoktak, én férfi vagyok és álljak csak rá arra a lábra. Na hát a testtömeget nézni testzsír nélkül az kb ugyanilyen beleszarás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!