Nekik az tetszik 🤷♂️ Ami nem is baj.. ha mindenki ki lenne gyurva semmi extra nem lenne
2021. jún. 14. 12:02
3/19 anonim válasza:
Józsika gyere el velem futni, hengerfejes lennél 500 méter után.
10-20 km megy, sprint és laza tempó felváltva.
Ha neked ez kevés, írjál azt megbeszélünk egy időpontot azt megmutathatod mit tudsz.Ennyi futástól lábra nem edzek, csak néha felsőtest, így is sokan kérdezgetik a teremben mi megy.
2021. jún. 14. 12:30
4/19 anonim válasza:
Fusson akit kergetnek 😂 Nem egetem az izmaim ilyesmivel. Masok a celok ;) Meg amugyis nagyon unalmasnak talalom a futast.
2021. jún. 14. 12:47
5/19 anonim válasza:
4.Ez is egy másik tévhit,hogy égeted az izmaidat.Ahhoz ,hogy neked az izmaid égjenek ahhoz annyit kellene futnod,hogy azt te előbb feladnád,mint semhogy ilyen "veszély" fenyegessen. Itt nem 10-20 km-ekről beszélünk,de még csak nem is marathonról.
2021. jún. 14. 12:54
6/19 anonim válasza:
Mivel tisztan kajalok es eleg szalkas vagyok ezert a 20kmel elegetett kb 800kcal az izmot egetne mar. Tok mas sport en nem szeretem barmit mondasz 🤷♂️
2021. jún. 14. 13:30
7/19 anonim válasza:
Csak nem a primadonna vagy ismét egy kifogással, hogy miért ne emeld meg a fenekedet?
Nem, nem fogsz veszíteni az izomzatodból csak zaért mert heti 1-2-szer futsz egy keveset. Cserébe lesz erőnléted is, és nem az lesz, hogy 500 méter gyaloglástól is a halálodon vagy.
2021. jún. 14. 13:53
8/19 anonim válasza:
Nem emeljem meg a seggem? 😂 heti 10 orat edzek fizikai melo melett. 160al guggolok szeriaba. Ki se birnad venni az alvanybol 😅
2021. jún. 14. 14:02
9/19 anonim válasza:
8.Akkor miért félted az izmaidat? Ezek szerint van rajtad elég sok.Marad még ott bőven.Szóval húzhatod a futócipőt.Egy 10 km belefér bemelegítésnek,nem?
2021. jún. 14. 14:06
10/19 anonim válasza:
8:
Több account-on tolod? Mert én a kérdezőnek írtam. Vagy nem ő, hanem te vagy a primadonna, aki be van oltva futás ellen?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!