Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Edzés után több órával is...

Edzés után több órával is olyan mintha szinte lázas lennék, illetve nagyon izzadok. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

Azt hittem lebetegedtem, de ez már többször előfordult velem. Ugyan nem mértem meg a testhőmérsékletem, de biztos hogy magasabb volt mint szokott lenni jó ideig. Este pedig rendesen "leizzadtam", amikor aludtam.

Minek a jele lehet ez? Aggódnom kellene miatta?

2021. jún. 12. 06:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Orvos válaszol - Protexin

[link] › Orvos válaszol › Orvos válaszol

1 óra úszás után ki kellett jönnöm a medencèből, mert légszomjam lett, enyhe ... Időnként úgy érzem, mintha meggyulladnék belülről és ez az állapot több ... Van olyan is nagyon ritkán (2-szer vagy 3-szor történt) , hogy alig tudtam felkellni. ... Mitől lehet , hogy nem emésztem meg jól a magokat? pl magos kenyér, magvak.

Orvos válaszol - Protexin

[link] › Orvos válaszol › Orvos válaszol

Segítséget szeretnék kérni, hogy mitől lehet, mit tudnék vele kezdeni,hogy ne gyulladjon be 2hetente vagy inkább ... Most ez olyan mintha meg lennek fazva

2021. jún. 15. 04:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!