Edzés után több órával is olyan mintha szinte lázas lennék, illetve nagyon izzadok. Mitől lehet ez?
Azt hittem lebetegedtem, de ez már többször előfordult velem. Ugyan nem mértem meg a testhőmérsékletem, de biztos hogy magasabb volt mint szokott lenni jó ideig. Este pedig rendesen "leizzadtam", amikor aludtam.
Minek a jele lehet ez? Aggódnom kellene miatta?
Orvos válaszol - Protexin
[link] › Orvos válaszol › Orvos válaszol
1 óra úszás után ki kellett jönnöm a medencèből, mert légszomjam lett, enyhe ... Időnként úgy érzem, mintha meggyulladnék belülről és ez az állapot több ... Van olyan is nagyon ritkán (2-szer vagy 3-szor történt) , hogy alig tudtam felkellni. ... Mitől lehet , hogy nem emésztem meg jól a magokat? pl magos kenyér, magvak.
Orvos válaszol - Protexin
[link] › Orvos válaszol › Orvos válaszol
Segítséget szeretnék kérni, hogy mitől lehet, mit tudnék vele kezdeni,hogy ne gyulladjon be 2hetente vagy inkább ... Most ez olyan mintha meg lennek fazva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!