Mi a különbség a két termék között? Illetve melyik fehérjét ajánlanád izomtömeg növelésre?
BioTechUSA
100% Pure Whey , Iso Whey Zero Black
17f
Szolnokon volt egy edzőm, aki többszörös erőemelő bajnok, idézem: " Tojást, csirkét, halat, meg tejtermékeket egyél b+, ne vegyszereket, meg porokat!"
A tanítványainak nem is engedte, és ő maga sem szedett semmi ilyesmit.
Az első egy 78%-os koncentrátum, a második pedig egy olyan izolátum, amit kb mindennel is összekevertek.
Az első, illetve egy normális izolátum akkor kellhet, ha kajával nem vinnél be elég fehérjét (nekem itthon is csak "biztosítéknak" van, ha valami olyan történne, hogy ne tudnék normális kaját enni, akkor inkább ez, mint egy pékség)
A másodikat én semmilyen mértékben nem tudom ajánlani az össze-vissza belekevergetés miatt.(Nem vagyok oda azokért a kiegészítőkért, amikhez igazítani kell étkezést/a többi kiegészítőt, így nehezítik az ember életét ahelyett, hogy könnyítenék)
Az 1. egy alap fehérje.
A 2. egy jobban szűrt, tisztított, laktós és glutén mentes fehérje extra kiegészítőkkel.
A 2. haladóknak való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!