Chaffing/kidorzsoles ellen mit hasznaltok?
Figyelt kérdés
Futo vagyok. Mostanaban elkezdett kidorzsolodni a borom. Hol itt, hol ott. A mellem felett kidorzsolodott a mell leszorito miatt, s most mar hiaba probalom ugy felrakni hogy ne dorzsolje, most mar magat dorzsoli ki. A karom alatt is kidorzsolte egy hete, vhogy rosszul allt a ruha, azt szerencsere megoldottam. Ma meg nem is vettem eszre futas kozben, csak a tusolo alatt amikor elkezdtem erezni azt a tipikus csipo-ego fajdalmat, hogy a combom es a fenekem hataran kidorzsolodott. Es most jottem ra, hogy csak a bugyim lehetett. Altalaban egy masikban szoktam futni, olyan boxeres elasztikusba, de ebben is futottam mar regebben gond nelkul. Ugy tunik, abban nem futhatok tobbet. Most mivel masom nem volt itthon, bekentem sodukremmel. Rendeltem kifejezetten erre a kidorzsolesre hasznalats stiffet, meg nem erkezett meg. Az erdekelne, ti mit hasznaltok hogy megelozzetek, illetve mivel apoljatok le, ha mar megtortent a baj. Milyen modszereket hasznaltok ezen kivul arra, hogy elkeruljetek a kidorzsolest. Hosszabb ruhadarab, lazabb, szorosabb oltozet, esetleg vmilyen tapasz?2021. jún. 5. 12:02
1/2 anonim válasza:
Szia írjál.tapasztalt futó vagyok, igaz, idősebb korosztályból.Megoszthatok neked pár élettapasztalatot, meg mutathatok pár gyakorlati tanácsot,hogy jobban menjen.Józsi bácsi 64F
2/2 anonim válasza:
Bármennyire meglepő, de kidörzsölés ellen használj kidörzsölés elleni krémet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!