Gyúrósok! Segítenétek?
1. KÉRDÉS: 12. es leszek! Kezdődik a suli és én menzás vagyok! Hogy oldjam meg a gyúrást ? Sajnos a menzát nem lehet visszavonni! Gondolom tudjátok, hogy milyen kajákat adnak ott! Milyen tipusú kajákat mellőzzek vagy hogy oldjam meg? 18/f/184cm/74kg/izmot akar növelni/kezdő testépítő
2. KÉRDÉS: Miért nem megy annyira a melledzés ? A melledzés annyira nem megy. Ott nem tudok olyan nagyokat emelni mint viszonylag a többi gyakorlathoz képest.
3. KÉRDÉS: A suli kezdetével 5 napos edzéstervről átváltok 3 naposra. Eddig így nézett ki: hétfő-mell/tricepsz, kedd-hát/bicepsz, szerda-láb,has/csütörtök-kar/péntek-láb/mell
Ez jó 3 napsra ?
szerda-mell-tricepsz
csütörtök-hát.bicepsz
péntek-láb-has
1. Egyél mindent,egyél sokat.Nem fogsz belehalni.Nem fogysz vele 10kiló izmot bontani.Nem lesz bajod.A következőt meg nem kell befizetni és kész.
A mell 1 összetett izom.Lehet azért nem megy mert vállra nem edzel és a nyomásokhoz erős váll kell.
Jónak jó de mint írtam nincs váll.A hasat bármikor lehet edzeni.Akárhányszor 1 héten.Nem kell edzéstervbe vinni.Sokan nem is edzik.De ha van rá lehetőséged akkor a hétfő-szerda-péntek lenne a legjobb bontás.Ha nincs ez is jó
1. Hát, azonos adottságaink vannak, biztan állíthatom, hogy a menza teljesen belefér, ekkora testet fennt kell tartani, szóval edd meg amit kapsz, sőt ha lehet repetázz.
Lényeg: kb 2500 kcal -ban legyen egy 30-40 gramm fehérje.Pl a menzás leves + tészta hússal kb 700-750 kalória lehet, otthon vacsorára ha megeszel 3 tojást, 2 combot görögsali + egy szendvics ha kell aztán kész akkor jól kijössz.
Én általában reggel este ezt a kombót eszem, és a menza, így kb megvan a 2500/30-40 fehérje.
Milyen kaját mellőz..amekkora adagot adnak szerintem semmilyet, én se szoktam, csak amit nem szeretek. Az se mondanám, hogy a cukros kajákat, mert egy túrós gombóc is elég fehérjegazdag cukor ide vagy oda.
Az a fontos, hogy úgy készülj hogy reggelire egyél a legtöbbet, ebédre kb ugyanannyit mint vacsorára. Érdemes érte korábban felkellni nagyon sokat számít, ha reggel benyomsz egy ráttontát.
2. Mell (ahogy írták előttem) a váll elsősorban, másodsorban genetika. Ismét saját példa: 65 kiló mellezés, 65 kiló hátazás, papíron nekem is gyenge a mellem, hát mit mondjak azért nincs gnóm kinézetem emiatt.Mindenki mondani fogja h eröltetés eröltetés eröltetés...vigyázz, mert még kezdő vagy. Az a fontos, hogy semmilyen kép ne legyen benned hogy mivel edzetTÉL, ha most 60 kiló se megy ki, akkor vissza 57,5 -re és azzal. Mindig arra a súlyra menj amivel ÉPPENHOGYCSAK tudsz 6-okat, persze csak mellnél. Oh és nicoflex..700ft a patikában, jól bemelegít, hónaljad alatt kend be és akkor nem lesz görcs, ha mégis túleröltetnéd magad.
3. Nem. Csütörtökön semmit nem tudsz bicepszezni, ha előző nap jól tricepszezel, be fogsz szarni, mikor raknád le a súlyt.
mell bicepsz
hát váll
láb tricepsz
Még így is több sebből vérzik, mert nemtom mióta edzel, de a vállat gyorsan fel kell hozni, mert ha jóval gyengébb mint a többi részed, annak komoly kövményei lehetnek. Ha nagy a különbség akkor
mell bicepsz
hát váll
váll tricepsz
A lábazás meg a hasazás, szerintem ne is legyen mindig teremhez kötött, nem kell mindig ott lenned.
Láb: bicikli,futás,
Hasazás: felülés, + 1000 gyakorlat
ÚSZÁS, ha van rá lehetőséged! A legjobb.
Na ennyi. Tuti lesz ellenvélemény akkoris ha csak 1 koment jön utánnam, nézz utánna, döntsd el te én sem tippekből írtam amit írtam. Sok ilyen lesz még teremben is hogy "jajj nem így kell, jajj nem" többnyire kiszűrhető mi igaz mi nem. :)
Ahogy nézem a mellel sem csak én szenvedek.Próbáljatok meg 1 osztott melledzést.
1ik héten egyenes ferde és negatív padon nyomok fekve+peck deck.
Másik héten ugyan ez csak egykezesekkel+tárogatás
Hát akkor én vagyok itt a kakukktojás, mert nekem a mell edzés megy a könnyebben és a bicepsszel szenvedek mindig. A tricepszem a legerősebb majd a vállaim a mellem, a combom, .... és valahol a legvégén kullog a bicepsz.
Ismét csak haxort tudom ismételni tegyél be vállazást is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!