Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha nem csinálom jól az edzések...

Ha nem csinálom jól az edzéseket akkor tényleg semmit nem ér?

Figyelt kérdés
Otthoni edzéseket csinálok, a body project-be kezdtem bele és az a problémám, hogy hamar kifáradok és nem tudom könnyen elutánozni azt amit csinálnak. Az edzés végén mindig nagyon leizzadok. Aggódom ezek miatt. Attól tartok, hogy semmit se fog érni. Az is érdekes amikor a come on-al próbálnak motiválni, az inkább idegesít, mint motivál valamiért. Minden második nap csinálom az edzéseket.
2021. jún. 1. 20:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Nemtudom milyen app az vagy micsoda, de mi a celod az edzessel? Fogyas, izmosodas? Milyen gyakorlatokat takar ez? No vagy, vagy ferfi?
2021. jún. 2. 02:02
 2/2 anonim válasza:
Az elejen bele kell jonni, ha videorol csinalod, szerintem az mindenkinel hasonlo. Foleg, ha elotte nem igazan mozgott az illeto.
2021. jún. 2. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!