Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyik sportot kezdjem el, ha...

Melyik sportot kezdjem el, ha eddig soha nem sportoltam?

Figyelt kérdés

Nyilván, amelyik tetszik, viszont kezdőként lenne e valami, amit ajánlnátok? Szeretnék erősebb, kondibb lenni mielőtt valamilyen komolyabb sportot kezdenék el, mert nem akarok bénának tűnni.

Csak, mint futni nem szeretek. Bármi más jöhet. 18 vagyok.

2021. máj. 23. 23:40
 1/9 anonim ***** válasza:

Pedig jó lenne valami lazább futás/biciklizés.

Ezen kívül alap dolgok erősíteni, mint a fekvőtámasz, húzódzkodás, tolódzkodás, lábemelés, guggolás, lábujjhegyezés. Nézd meg az egyszerűbb változatait, ha esetleg nem mennek. Ha megy, de nem szabályosan, akkor pedig kevesebb ismétléssel indulj. Az majd nő idővel.

2021. máj. 23. 23:51
 2/9 anonim ***** válasza:
Box.
2021. máj. 23. 23:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Bármit elkezdhetsz, minden sportban van kezdő szint.
2021. máj. 24. 00:57
 4/9 anonim ***** válasza:

Röpi, bringa, kosár, túrázás, squash, konditerem

Ez mind alkalmas egy kezdőnek is :)

2021. máj. 24. 04:17
 5/9 anonim ***** válasza:
Street workout.
2021. máj. 24. 09:10
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Aikido. Láttam olyat, hogy 70 évesen kezdte egy bácsika
2021. máj. 24. 10:20
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Az aikido nem sport. Egész középiskolás koromat végig aikidóztam, és úgy híztam mellette, mint az állat, pedig hetente háromszor jártam a két órás "edzésekre". El sem fáradsz a végére, csak ha tényleg egy nagyon lusta, nagyon gyenge, nagyon túlsúlyos valaki vagy. Az aikido egy szép, aranyos, ügyesen megkoreografált, kicsit spirituális, japán hagyományokat örző játék. Nem egy rossz stílus, mert a teatralitása miatt jól tud kinézni, de se harci, se sportbeli értéke nincs. Ha esetleg a küzdősportok érdekelnek, akkor sokkal inkább az ökölvívás, a thai box, a kick box, a savate, a judo és a birkózás az Magyarországon, amik ajánlottak.

Kezdjél el konditerembe járni. Legyen egy hatékony edzésterved, mellette pedig egy megfelelő étrended, ugyanis a jó táplálkozás nélkül nem lesznek jó eredményeid. Kardiónak iktasd be a biciklizést, ha futni nem szeretnél. A konditermekben mindig van szobabicikli, de a szabadban is tolhatod.

2021. máj. 24. 16:00
 8/9 anonim ***** válasza:

Szinkronúszás! Ha lány vagy persze. Szépek lesznek attól a lábaid.

Ha fiú, akkor úszás, vízilabda úszás után.

2021. máj. 24. 16:03
 9/9 anonim ***** válasza:
bármit elkezdhetsz, attól, hogy kezdő vagy. amúgy lovagolj :)
2021. máj. 26. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!