Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék kitartó lenni...

Hogyan tudnék kitartó lenni edzés iránt?

Figyelt kérdés
Már rengetegszer el kezdtem edzeni mondva, hogy "egy hónapig fix meg csinálom és már látszani fog a változás", de maximum 2hétig vagyok kitartó utánna meg húzom, halasztom. Itt igazából nem a fogyás a lényeg, hanem az izmosodás főleg inkább popsira. Tanácsokat nagyon szívesen várok!!

2021. máj. 18. 13:34
 1/7 anonim válasza:
86%
Meg kell kedvelni. Ha nem kedveled magát a folyamatot, csak a végeredmény a fontos, akkor nem fog menni sajnos.
2021. máj. 18. 13:37
 2/7 anonim ***** válasza:
79%

Én igazából 5-6 évig edzettem,legtöbbször haragból vagy szakított velem egy nőm vagy valami volt,és ott vezettem le az idegbajt..igazából akkor voltam a legeredményesebb :D utána meguntam az egészet és abba hagytam az egészet a p..ba..nem volt ami motivál...nagyon izmos lettem,de abba hagytam.

Nincs az az edzés rész amihez nem kell valami féle motiváció,kitartás,lelki erő...ha ez nincs meg akkor sajnos nem fog menni sehogy úgy ahogy kéne,csak csinálod.

Ha önmagában nem boldogít az hogy szépülsz stb akkor nem tudom...csinálj olyan edzéseket amiket szeretsz is valamennyire, vagy ujjakat ne ugyan olyant amit mindig csinálsz rendszeresen. 29f

2021. máj. 18. 13:55
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az első válaszolóval. Olyan edzésformát keress, amit élvezel! Nyugodtan próbálj ki egy csomót, biztos, hogy fogsz találni olyat, ami megtetszik. Van akinek inkább az egyéni edzés jön be, valakit meg ponthogy a csoportos motivál - ilyen téren is érdemes elgondolkodni.
2021. máj. 18. 14:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha nem szeretsz edzeni akkor mas sport kell. Nem valo mindenkinek a kondi.
2021. máj. 20. 16:39
 5/7 anonim ***** válasza:

2 hét az semmi.Kitartás nélkül nincs jó popsi!

22 csapdája.

Mivel a súlyzózás a leghatékonyabb izomnövelő módszer.A lerővidebb időn belül erhető wl a cél.

Ha más sportot választasz,akkor meg sokkal több idő,mire ugyanazt az eredmenyt elérheted.

Hogy példat mondjak egy 11 éve edző profi triatlonista nőnek lesznek jó farizmai.Míg ehhez elég az amatőr sulyzózás 2,3évig.

Neked kell eldöntened hogy mit csinálsz,és ezt hogy éred el.

2021. máj. 20. 23:21
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy tényleg azzal van a baj, hogy nem vagy szerelmes abba a mozgásformába, amit csinálsz.

Én mindig egy sovány fiú voltam, sosem volt rajtam értékelhető izomtömeg. 18 éves koromban mentem le először a konditerembe, hogy ezen majd változtatok. Fél évig kondiztam, fél évig semmit nem sportoltam. Fél évig figyeltem a táplálkozásra, fél évig alig ettem valamit. Ez volt a tendencia 25 éves koromig. A diétát meg tudtam szokni, hiszen a tömegnövelő étrend nem egy döbbenet, de a kondizást sosem tudtam megszeretni. Egyszerűen nem az én világom volt a súlyzózás. Aztán 25 éves koromban az egyik haverom elhívott az uszodába, hogy ússzak már le vele pár hosszt, mert unalmas, hogy mindig egyedül nyomja. Én meg mondom miért ne. Az első alkalommal annyira belezúgtam a medencébe és az úszásba, hogy azóta minden héten négyszer ott vagyok az uszodában, és tolom a pillangókat. Három év alatt a 60 kilómból 75-öt csináltam, alacsony testzsírszázalékkal. Imádok úszni és ez szerintem így lesz, amíg meg nem halok. Neked is azt tanácsolom, hogy találd meg azt a mozgásformát, amit imádnál csinálni.

2021. máj. 22. 00:17
 7/7 anonim válasza:

Az a baj, hogy túlságosan is akarod. Mármint ez nem baj, csak közben nem fókuszálsz maga a hangulatára, hanem csak arra, hogy milyen jó lesz majd a végeredmény.

En emlékszem teljesen a semmiből kezdtem el edzeni otthon.

Beraktam egy jó kis Hardstyle muzsikát, elkezdtem rá táncolni, aztán mondom miért ne tehetnék bele a táncba egy kis guggolast is. Guggolas után jött a többi gyakorlat, és a végére mar teljesen leizzadtam, jól szórakoztam közben, nem arra fókuszáltam hogy edzek, hanem maga a zenére, és a gyakorlatokra, léptekre. Nekem így sikerült kitartanom. 😊

2023. aug. 3. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!