Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Elhízott, rossz örökölt...

Elhízott, rossz örökölt genetikájú férfiaknak miért ajánlják az edzést?

Figyelt kérdés
Van az a típus aki menthetetlen. Meg a betegek is léteznek. Van az a típusú aki ha diétázik és edz éveken át, akkor is csak minimális látszata van! Ott van pl Pistike, 30 éves és mindig kövér volt. És nem az életmódja miatt. Aztán 100 ból 95 piszkálja hogy kezdjen el edzeni! De hat olyan szinten előnytelen adósságú hogy ha már 40 éves lesz és folyamatosan csinálja 10 évig akkor is nulla lenne neki az eredmény. Kérdés hogy minek adnak sokan hamis reményt az ilyen embereknek? Mikor előre tudható hogy nem lesz eredménye/barátnője később se.
2021. máj. 15. 08:30
1 2 3
 21/22 anonim válasza:

Én az a Pistike voltam, nekem is 30 körül jött meg az eszem, utána kicsit utána olvastam a dolgoknak és elkezdtem edzeni és huh, mind a genetikám, mind a csontjaim vastagsága (:D) teljesen rendben volt.

12-es, én is rengeteget vetítettem másokra a kövérségem és az ebből fakadó frusztrációmat. Hogy mennyire voltam súlyos eset, az általános 7-es ingeim is nagyok már most rajtam :D Próbáltam a humorral védekezni, de amennyit kaptam, szerintem sokkal többet adtam. Sajnos a kövérség nem csak testi, hanem mentális állapot is. Igyekszem egy pozitívabb életmódot követni most már, de a kövérség fejben sokkal később múlik el, mint testben. Bánt, amit régen tettem és az is bánt, hogy nem cselekedtem hamarabb, viszont kár a múlton sopánkodni, tanulni kell belőle.

És amit tanultam az az, hogy senki se menthetetlen, minden eredmény számít és emeljétek fel a seggeteket és csinálni kell. Ha nem megy, segítséget kell kérni, orvos, dietetikus, endokrinológus, végtelen lehetőségek.

2021. máj. 15. 13:42
 22/22 anonim ***** válasza:
Szegény kérdezőt úgy rommá oltották, hogy most tuti szomorú és bánatában csipszet tol magába.
2021. máj. 15. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!