Elhízott, rossz örökölt genetikájú férfiaknak miért ajánlják az edzést?
Én az a Pistike voltam, nekem is 30 körül jött meg az eszem, utána kicsit utána olvastam a dolgoknak és elkezdtem edzeni és huh, mind a genetikám, mind a csontjaim vastagsága (:D) teljesen rendben volt.
12-es, én is rengeteget vetítettem másokra a kövérségem és az ebből fakadó frusztrációmat. Hogy mennyire voltam súlyos eset, az általános 7-es ingeim is nagyok már most rajtam :D Próbáltam a humorral védekezni, de amennyit kaptam, szerintem sokkal többet adtam. Sajnos a kövérség nem csak testi, hanem mentális állapot is. Igyekszem egy pozitívabb életmódot követni most már, de a kövérség fejben sokkal később múlik el, mint testben. Bánt, amit régen tettem és az is bánt, hogy nem cselekedtem hamarabb, viszont kár a múlton sopánkodni, tanulni kell belőle.
És amit tanultam az az, hogy senki se menthetetlen, minden eredmény számít és emeljétek fel a seggeteket és csinálni kell. Ha nem megy, segítséget kell kérni, orvos, dietetikus, endokrinológus, végtelen lehetőségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!