Elhízott, rossz örökölt genetikájú férfiaknak miért ajánlják az edzést?
“ Ott van pl Pistike, 30 éves és mindig kövér volt. És nem az életmódja miatt.”
Tehát Pistike nem edz, zabálja minden nap a pizzát meg a hamburgert kólával, mert ha salátát enne csirkehússal, az úgysem látszana meg, kár is próbálkozni. De ugye “nem az életmódja miatt kövér”?
2/
Én férfiként vagyok 80 kg. 😀 60 vagy? Hat erre nem lennék ilyen büszke!
Kérdező!
Összeállnál ugyanilyen tulsúlyos Nővel????
3, nem tudom, hogy troll vagy, vagy h.Lye. De, hogy fogalmad sincs se a pcos-ről, se a pajzsmirigyről, se a szoptatás "mellékhatásairól" az tuti. Emellett, a 60 kiló még alacsony termet mellett is enyhe túlsúly, normál magasság mellett átlagos súly, magasabb nőknél meg tökéletes alkat, főleg, ha izmos. Mert gondolom, az sincs meg, mi a különbség az olyan alkat között, aki 60 kiló és zsíros és aközött, aki 60 kiló és izmos.
De persze, szegény kövér férfiak, akiket edzeni küldenek.
#3: Büszke vagyok mind a hatvanra.
Látod, ezért felesleges gyúrni. Ilyen belsőt nem fogsz tudni kompenzálni azzal, ha kicsit jobban nézel ki.
Erről azokat kéne megkérdezni, akik elhízott, rossz genetikájú férfiaknak ajánlják az edzést.
Én nem tudok olyan emberek fejébe belelátni, akikkel még csak nem is beszéltem soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!