Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Elhízott, rossz örökölt...

Elhízott, rossz örökölt genetikájú férfiaknak miért ajánlják az edzést?

Figyelt kérdés
Van az a típus aki menthetetlen. Meg a betegek is léteznek. Van az a típusú aki ha diétázik és edz éveken át, akkor is csak minimális látszata van! Ott van pl Pistike, 30 éves és mindig kövér volt. És nem az életmódja miatt. Aztán 100 ból 95 piszkálja hogy kezdjen el edzeni! De hat olyan szinten előnytelen adósságú hogy ha már 40 éves lesz és folyamatosan csinálja 10 évig akkor is nulla lenne neki az eredmény. Kérdés hogy minek adnak sokan hamis reményt az ilyen embereknek? Mikor előre tudható hogy nem lesz eredménye/barátnője később se.
2021. máj. 15. 08:30
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
82%
Mindig is vékony alkat voltam, azt hittem rossz a genetikám és sose lehetek izmos, 190 magasságra voltam 65 kg férfiként (mindenhol megkaptam, hogy nem adnak neked otthon enni?). Sokat ettem, de egyszerűen az anyagcserém minden extrát eldobott. Ugyanakkor amint elkezdtem edzeni, nagyon lassan, de elkezdtem izmosodni. Amikor abbahagytam hosszú időre az edzést, az izom helyére zsír került, így máris nem néztem ki olyan vékonynak, elértem a 75 kg. Ismét elkezdtem edzeni, és elértem a 82 kg, izmos voltam, mindenki megjegyezte, azaz vékony alkatnál is lehet izmosodni, előnytelen vékony külsővel emberformat alakítani, csak kitartás kérdése. Ha kövér vagy, akkor mar sokkal jobb izomzattal rendelkezel mint én, azaz egyáltalán nem előnytelen a genetikád, csak sokat zabalsz, többet eszel, mint amennyit egy nap felhasználsz. Ha ugyanannyit ennél a jövőben ugyanakkor beiktatnal napi 1-2 óra súlyzós edzést, 1 év alatt sokkal jobb alakod lenne, zsír többsége átalakulna izommá, aminek köszönhetően több kalóriát égetnél el (izom fogyaszt, zsír tárol). Nem egyszerű, kényelmesebb fotelben ülni és panaszkodik, ezek viszont csak kifogások!
2021. máj. 15. 09:46
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Tipikus beszólogatós dagi plöttyedék vagy, egy kifogásgyáros.

SZánalom ez a jajjj nem tudok fogyni dolog.

Egyszer írnád fel gramra pontosan a napi zabálásod, fogadok hogy az 1700kalóriára tippelt kajád van vagy 2500. MINDENT bele kell számolni, a kanál étolajat amiben sütsz egy tojást, az italokat, alkoholt is.

Edzeni meg nem csak az hogy leméssz 2hónapban egyszer, kidöglesz, zabálsz és nem fogytál, azt abba hagyod.

Fú soha az életben nem kellettek a dagadék pasik, pont azért mert már kisiskolás korunkban is ők voltak a legb.zibb, legaljasabb emberek. A saját lúzerségük miatt másokat bántottak.

Itt is beszólsz egy szülés után 60kilós nőnek, te nyominger, hány centi vagy, 160? Gondolom magasságügyileg se nyertél a genetikai lottón.

2021. máj. 15. 09:51
 13/22 A kérdező kommentje:
183/81 vagyok pontosan. Miért azonosítják itt egy kérdésben felvetett problémát, mindig a kérdezővel?
2021. máj. 15. 10:01
 14/22 anonim válasza:
66%
Mert te minek teszel fel róla kérdést, ha nem érint a probléma?
2021. máj. 15. 10:13
 15/22 anonim válasza:

én is eléggé mackós vagyok de mozgok próbálok úgy ahogy oda figyelni magamra annak ellenére hogy a családban majd nem mindenki túl súlyos az az genetikám alapból ilyen. Tudom hogy nem lesz látszatja de legalább erősödöm az pedig valamilyen szinten csak meg látszik.

Egyetlen bajom hogy nincs esélyem a nőknél,nekem a molett nők tetszenek az egész lényük egyszerűen vonzódom a telt alkathoz.

Valaki írta hogy ilyen nőknél kéne próbálkozni egy mackós srácnak, nos nagyon nincs így nekem az a véleményem ha van is ilyen lány aki a mackósságot szereti az csak azért mert azt hiszei hogy másnál nincs esélye(rosszul gondolja).

2021. máj. 15. 10:20
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Azért 10 ev folyamatos edzessel és odafigyeléssel nekem senki ne mondja hogy nem lehet jol kinezni. Ez akkora hülyeség amekkora csak lehet. A genetika az csak egy nagyon ócska kifogas ha nem jon valakinek valami ossze, kozben meg altalaban az edzes és vagy a kajalason csuszik el. Szoval errol nincs ertelme beszelni, mert nincs lehetetlen csak tehetetlen, de az annal több.

Az elsők közti válaszoló anyukának pedig óriási tisztelet amiert tudja magát tartani, persze kérdező neked fingod sincs milyen egy anyuka elete terhesseg es szoptatas alatt, megjegyzem nekem sincs, mert ferfi vagyok, de minden egyes anyukanak tisztelet+ legyenek buszkek magukra, hiszen eletet adtak, valakik pedig arra sem kepesek. Szoval az hogy terhesseg utan es szoptatas alatt amior a hormonok nem úgy mukodnek es tudja tartani a 60 kgt az igenis nagy dolog, mert amint abbahagyja a szoptatast fog tudni magaval mit kezdeni és azért is oriasi tisztelet, hogy szoptet, mert sok anya bedobja a mikroba a vizet osszekeveri valami porral és azt adja a babajanak mert nincs kedve szoptatni mert fajdalmas.

2021. máj. 15. 11:16
 17/22 anonim ***** válasza:
Azért, mert 10000-ből 1 ilyen és amúgy azon is lehet segíteni, csak sokkal nagyobb munka neki.
2021. máj. 15. 11:46
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Kifogásgyáros, aki a genetikájára hivatkozik...
2021. máj. 15. 11:55
 19/22 anonim ***** válasza:
#12: ooops, már megelőztél. 😁
2021. máj. 15. 11:56
 20/22 anonim ***** válasza:
Ez hulyeseg.. csak kifogas. Nincs olyan h nem tud lefogyni meg fejlodni.. van akinek nehezebb de ha jol kajal meg edz akkor osszejon. Eleg sokan bebizonyitottak mar..
2021. máj. 15. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!