Nem merek elkezdeni konditerembe járni?
Sziasztok! 19 éves lány vagyok, nemrég kezdtem el fogyókúrázni, és úgy érzem, ha edzenék is mellette, sokkal motiváltabb lennék. Sosem voltam még konditeremben, sem hasonló helyen. Szeretném elkezdeni, de nincs hozzá bátorságom, önbizalmam. Most meg aztán főleg, hogy csak védettségi igazolvánnyal lehet menni, attól tartok, hogy csak a "leg"-ek járnak, akik tuti ki fognak nézni.:(
Tudom, sok helyen olvastam már, hogy senki nem azért megy, hogy mással foglalkozzon, de azért most ez egy kicsit más helyzet, mégis csak most kezdenek el visszatérni oda hosszú idő után az emberek.
Illetve még azt szeretném kérdezni, hogy ha ráveszem magam, összeszedem a bátorságom és elmegyek, mire figyeljek? Kérjek segítséget valakitől? Szívesen fogadnék tippeket! :)
(U.i.: ha valaki hasonló szituációban van Tatabánya környékén, motiválhatnánk egymást, és lehetnénk edzőtársak.:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!