Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Le lehet így adni kilókat? Ha...

Le lehet így adni kilókat? Ha igen, mennyi idő alatt?

Figyelt kérdés

Ha minden nap megcsinálok mondjuk 50 felülést, 20 fekvőtámaszt (többet nem bírok egyelőre), 50 guggolást, 100 lábemelést és egyéb ilyen helyben végezhető gyakorlatokat + vigyáok az étrendemre, mennyi idő alatt fogyok le? Amit kihagytam azt direkt, tehát futás és erőgyakorlatok nincsenek benne.

Köszönöm előre is a válaszokat!

18/L 164 cm 72 kg.

2021. ápr. 26. 19:54
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2021. ápr. 27. 07:00
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Szóval válasz nincs, csak a lepontozas, grat mindenkinek!
2021. ápr. 27. 09:25
 13/14 anonim ***** válasza:
74%

Ez így eléggé anekdotikus. A kutatások, amik ez alapján készültek, teljesen mást mutatnak. Alapvetően azt tudom elképzelni, hogy az 1000 kalória olyan drasztikus csökkentés, hogy a szervezet is takarék lángon ég, azaz ugyanúgy lejjebb megy a kalória határ. A kalória határ nem egy egzakt szám, napról napra változik és rengeteg dolog befolyásolja, például a mozgás. 1000 kalóriával nem hiszem, hogy olyan nagyon sportolt volna az a valaki, bár az egész 2 hónap így, 2 hónap úgy megfigyelésben is kételkedem. Előbb utóbb, a kevesebb kalória mindig fogyást okoz. Szerinted a koncentrációs táborokból miért mindenki csontsoványan szabadult?

2021. ápr. 27. 09:38
 14/14 anonim ***** válasza:
74%
Ezt így konkrétan nem lehet megmondani, azt sem tudjuk, hogy pontosan mennyit szeretnél leadni. Szerintem kellene valami kardio is, hogy nagyobb legyen a kalóriadeficit. minnél nagyobb, annál gyorsabb a fogyás, de egy bizonyos mérték fölött már nem egészséges. Azt hiszem, hogy úgy jó a szervezetednek, ha a havonta a testsúlyod 1 százalékát adod le
2021. ápr. 27. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!