Le lehet így adni kilókat? Ha igen, mennyi idő alatt?
Ha minden nap megcsinálok mondjuk 50 felülést, 20 fekvőtámaszt (többet nem bírok egyelőre), 50 guggolást, 100 lábemelést és egyéb ilyen helyben végezhető gyakorlatokat + vigyáok az étrendemre, mennyi idő alatt fogyok le? Amit kihagytam azt direkt, tehát futás és erőgyakorlatok nincsenek benne.
Köszönöm előre is a válaszokat!
18/L 164 cm 72 kg.
Ezek a problémák a kalória határt csökkentik. Tehát nem, az nem kalóriadeficit, mert lejjebb kerül a léc.
9# lehet így is fogalmazni, de jól tudjuk, hogy általában bizonyos élelmiszereken fel van tüntetve egy átlag kalória felhasználás egy átlagos felnőttnél. Sokaknak fogalmuk sincs arról, hogy létezhet olyan, hogy ha az átlagot veszik és az alá bemennek ráadás plusz mozgást iktatnak be, hogy biztos legyen a fogyás és nem fogynak, akkor nem hiszem, hogy ezzel tisztában lesznek :) ettől függetlenül igazad van, de kalória határ csökkenés? Ez szép és jó, de nem mindig erről van szó, vagy szerinted igen? (Nem közeledésből kérdezem!!) Van egy konkrét családtagom, 2000 kalorianal nem hízik nem fogy, stagnál, de ha leviszi 1000re, akkor ugyanúgy stagnál, na most ha kalória határ csökkenés lenne, akkor 2000nel kellene hiznia, de nem hízik, számolva volt és két hónap így, két hónap úgy.
Nem rosszbol írom, de érdekelne, hogy mit gondolsz erről, mert ez a konkrét példa elég jó példa ahhoz, amit a 8# válaszomban adtam, de ha úgy gondolod továbbra is, hogy nem úgy van ahogy írtam, akkor kérlek fejtsd ki, hogy miért, hogy megértsem, köszönöm. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!