Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan szedhetek fel +kilókat?...

Hogyan szedhetek fel +kilókat? 15/F

Figyelt kérdés
Naponta kondizok itthon (húzóckodás, fekvőtámasz, súlyzózás).. Sokat eszek: Reggeli, ebéd, vacsora, (chips este vagy valami). Ebédelni az iskolában szoktam. Az a gondom hogy ~180cm vagyok és 59-60kg-nál megálltam, akármennyit eszek 61-nél sose volt több. Mit csinálok rosszul, eléggé vékony vagyok, és nem tetszik nekem ez a kinézet? Köszi 15/F

2016. szept. 18. 21:37
 1/2 anonim válasza:
Nem mindegy mit eszel ha egeszsegesen akarsz Hizni akkor pl kovikepen 3 orankent eszek .1/5-1 tasak gyorsrizst csirkemellel ehetsz hozza paradicsomot is egyel naponta banant sok benne ferhje
2016. szept. 18. 22:00
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

pl komolyan akarsz izmot felszedni, akkor tilos olyan szarokat enni, hogy csipsz este.

Jó minőségű fehérjéket kell enni és lassan feszívódó szénhidrátokat, tehát csirkemell, kacsamell, grillezve, kevés zsiradékon. Tojás.

zabpehely, v. teljes kiőrlésű zabpehelylisztből készült dolgok, más teljes kiőrlésű lisztből készült dolgok (nem a szar teszkós barna kenyér, ami igazából fehérliszből és adalékokből készül.)

cukrot, cukros üdítőket, édességet nem nagyon szabad enni. ha komolyan gondolod az izmosodást, akkor csak ilyeneket lehet enni, különben szart sem ér az egész.

2016. szept. 18. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!