Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért ilyen az alakom?

Miért ilyen az alakom?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok 164cm 45kg. Egyáltalán nem vagyok elhízva, ha szemből nézem magam, akkor megvan a homokóra alak. Viszon oldalról minden túlzás nélkül akkora a hasam mint egy 4 hónapos kismamáé. Kivéve reggel, de délre mindig ilyen lesz. Az egyik unokatestvéremnek ilyen az alakja. Ez genetika lenne? Szoktam edzeni, viszonylag egészségesen táplálkozok. Hihetetlenül bosszantó tud lenni ez, ha pl egy testhezálló ruhát veszek fel.

2021. ápr. 24. 21:46
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
56%
Same here 😅 Almatípus vagy, kevés rajtad az izom, illetve skinny fat vagy..nekem az vàlt be, hogy edzek rendszeresen, de csak erositek es figyelek a kajara de nem dietazom. Esetleg kis futas vagy tekeres. Pamela Reif edzeseivel mar két hét utan laposabb, tonusosabb hasam lett. Csak az ô hasizomgyakorlata ért nekem valamit. Es alkoholt is keruld.
2021. ápr. 24. 21:52
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Testhezálló ruhához simán felvehetsz egy hosszabb kimonót, ami eltakarja picit a problémás részt, közben hihetetlenül sikkes és kifinomult megjelenést kölcsönöz.
2021. ápr. 24. 21:58
 3/18 A kérdező kommentje:

1. Most megnéztem Pamela Reif egyik “hasas” videóját. Gyönyörű alakja van, mindenképp elkezdek én is vele edzeni. Köszönöm!☺️

2. Ez is hasznos tanács, köszi neked is😉

2021. ápr. 24. 22:07
 4/18 anonim ***** válasza:
58%
Nekem is hasonló a problémám. Ugyanúgy vékonyka vagyok, a hasam problémás. Én is sokat edzek rá, Pamela Reif nem rossz. Meg ugye a kardió edzés, futok és ugrálok is, mert a zsír/plötyi attól megy ugye le, nem a hasazástól, attól max. laposabb, tónusosabb lesz.:)
2021. ápr. 24. 22:12
 5/18 anonim ***** válasza:
Persze takarja el ruhaval 😅 az a megoldas... a ruha nemszamit csak ami alatta van. Mit takar az h szoktal edzeni? Heti hanyszor hany orat meg mit
2021. ápr. 24. 23:48
 6/18 anonim ***** válasza:
0%
Igen, nem írtam, hogy csak hasazok Pamelàval, vannak HIIT edzesei is, némi kardiot is említettem. En pl nem tudok sokat futni, ezért kicsit szoktam csak, es a tekerést jobban bírom. Es ha teheted este 6 utan ne egyél, ez is sokat számít.
2021. ápr. 25. 00:01
 7/18 A kérdező kommentje:

Ez az edzés, amit én csinálok azért nem olyan komoly. Hasprések, labemelésekből áll. Igaz, másnapra szokott izomlázam lenni. A válaszok miatt úgy döntöttem, hogy elkezdek futni. Diétázni nem szeretnék, igaz, ezt senki nem említette, de jobban odafigyelek az étkezésre.

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, pár hét múlva jövök az eredménnyel, ha esetleg érdekel valakit😀

2021. ápr. 25. 10:09
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Hajra 💪💪
2021. ápr. 25. 12:18
 9/18 anonim ***** válasza:
77%

Jó az edzésed, de szerintem ne csak hasra edzél, hanem másra is.

Diétáznod tényleg nem kell. Ez mindenkinek így van. Ne akarj piszkafa lenni! Ez így jó, ahogy van.

A futáshoz pedig hajrá! Én kíváncsi vagyok az eredményre.☺️

2021. ápr. 25. 12:23
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
5, de bizony számít a ruha. Azt is megnézik a pasik, és legalább ha latjak,hogy 16 évesen mar egy kifinomult nô, a tah*k is elkerulik. Amúgy meg atmeneti megoldásnak jó. Kérdezô, neked kitartást, várjuk az eredményt! :)
2021. ápr. 25. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!