Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha nagyon szomorú...

Mit tegyek, ha nagyon szomorú vagyok amiért már túl idős vagyok az álom-sportomhoz?

Figyelt kérdés

Ha úgy nézzük idős nem vagyok, mert jövő hónapban még csak 18 leszek. Viszont ebben a sportban egy csapatnyi velem egy idős ember már versenyeket nyer, külföldi versenyekre jár, van alkalma sokat edzeni stb. És én is annyira ilyen életre vágyom:( Ha előbb kezdtem volna, szerintem most én is csinálhatnám ezt. Viszont jelenleg se pénzem, se alkalmam nincs nagyon ezt a sportot űzni, még éveket kellene várnom rá hogy elkezdjem, illetve Magyarországon sincs még annyira elterjedve, és több száz kilométereket is utaznom kéne olyan helyre, ahol lehet gyakorolni.

Egy szóval kb. semmi nem adott most nekem ehhez, de már majdnem 4 éve ez a legnagyobb álmom. Olyan szomorú vagyok mikor nézem a fiatal magyar bajnokokat ahogy edzenek, kapják a legújabb felszereléseket, járnak külföldre versenyezni meg ilyenek:( Viszont belőlem már 100000% hogy nem lesz ilyen, valószínűleg magamtól kell majd mindent megtanulnom évek múlva, és akkor is csak egy amatőr leszek, aki lecsúszott a versenyzői életről.

2021. ápr. 19. 07:31
 1/5 anonim ***** válasza:
71%
Nem jó, ha csak 1 sport érdekel. Nézz körbe, én speciel imádok minden sportot és többet űzök. Neked is ezt ajánlom. Felesleges azon agyalni, ami nem lehetséges, űzd azt, amire van lehetőséged.
2021. ápr. 19. 07:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, milyen sportról van szó, de a versenysportolók általában gyerekkorban el szokták kezdeni. Tehát profi sportolóvá válni valószínűleg akkor is késő lenne, ha most kezdenéd.

Találd meg, mivel szeretnél foglalkozni hivatásosan, a sport pedig lehet hobbi. Még mindig sokkal jobb, ha hobbiból tudod csinálni, mint ha egyáltalán nem. Tapasztalatból mondom.

2021. ápr. 19. 08:47
 3/5 A kérdező kommentje:

Ha profi szinten űzném, akkor is csak "hobbi" lenne, mert nem nagyon lehet megélni belőle.

Egyébként a DH biciklizésről van szó: https://www.youtube.com/watch?v=ZQA9Y60UZd8

2021. ápr. 19. 09:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Milyen sport ez, ne viccelj már, 18 vagy, még bármilyen csodaugrásos szaltót is meg tudsz tanulni ha rendszeresen edzel. Akik 18 évesen "profik" 6-7 évesen már elkezdték, 5-10 évet neked is ki kell várni szépen.
2021. ápr. 19. 20:28
 5/5 anonim ***** válasza:
ehhez a bicózáshoz fontos hogy jó biciklid legyen, mert szétpereg alattad az olcsó.
2021. ápr. 19. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!