Tegyük fel, hogy saját harcművészeti ágat csinálok és meghagyom jelképnek azt, ami az első tanult stílusom jelképe, az jogilag kifogásolható lehet vagy sem?
Az első próbamérkőzéseden, vagy mikor a bemutatót tartanád, lenyomnálak mint a betonszállító kamion az útszéli fűvet.
Tudod...jó mélyen bele a földbe.
Miért tennél ilyet? Olyan, mintha építenél egy saját autót és rátennéd mondjuk a BMW logóját. Attól az BMW lenne? Nem. És jogosan perelne be a cég. Nem valószínű, hogy egy stílus ezen felháborodna, de egyszerűen még egyszer: miért tennél ilyet? Új stílus, új logó.
Egyébként annyi stílus létezik már, de tényleg. Miben különbözik a te stílusod a többitől? Ezt jó szándékból kérdem, csak kíváncsi vagyok, no offense.
Mert az alapja ez maradna akarva akaratlanul, mivel ezt tanultam több évig.
Lenne benne capoeirásabb és vovinam-os dolg, meg több hangsúlyt fektetnék az értelmezésre az értelmetlen erőtlen katázás magolása helyett, kicsi thai stílust is beletoldanák és sokkal mélyebb állásokat is, komolyabb hangsúlyt helyeznék a felületkeményítésre és egy kis hapkidot is vinnék bele nagy vonalakban, de az alapjai a kyon és taekwondón állna.
1. vagyok.
Most hogy elolvastam amit idebüffentettél, tényleg azt tudom kb úgy elhúznám a nótádat, mint a hegedűt a cigány, egy liter vodka után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!