Hogyan nehezítsem az otthoni saját testsúlyos edzéseimet, ha nincs semmi felszerelésem, es már nem jelent kihívást?
Figyelt kérdés
Eleinte sokáig még kihívás volt, szakadt rólam a víz, most meg alig izzadok meg, hozzászoktam. Az edzés idejét meghagynám 1 órának, úgyhogy ezen kívül várnék ötleteket vagy esetleg saját testsúlyos edzős videókat, amik nehezek.2021. febr. 13. 07:12
2/6 anonim válasza:
Egykezes fekvőtámasz, egylábas guggolás és egykezes húzódzkodás (ha van húzódzkodó rudad) megy? Ha nem,akkor ez elég kihívás, mert elég sok erő kell hozzá, főleg az utóbbihoz.
Tudsz fogni karton vizet is,hogy tovább nehezíts vagy hátizsákba tehetsz könyveket, lisztet, lényegében bármit.
Mellesleg nem feltétele az izzadás a jó edzésnek. Én pull és push napon kicsit megizzadok, de ennyi. Pedig keményen,nagy súlyokkal csinálom. Egyedül láb edzésen vagyok olyan,mint a megáradt Tisza. Kardiónál sem feltêtlen izzadsz meg (pl -20 fokban valószínűleg nem fogsz izzadni akkor se,ha sprintelsz. Nyáron a 40 fokban pedig 5 perc alatt tiszta víz vagy.)
3/6 anonim válasza:
A #2 válaszolóval teljesen egyetértek.
4/6 anonim válasza:
Vannak különböző erősségű gumik, gumiszalagok
5/6 anonim válasza:
Próbáld ki intervall módszerrel,az jó nehezítés.
6/6 anonim válasza:
Vegyél egy kőmerev acélbringát nagypapa segíthet-vagy egy kőtömb alubringát/montit-az kábé 12-15kg azt tudod otthon emelgetni én is azzal vállal(zok)-Tanulj a hibámból;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!