Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Egyedül eljárjak edzeni?

Egyedül eljárjak edzeni?

Figyelt kérdés

Elsősorban személyi edzőhöz szeretnék, ha meg már tudom kezelni a dolgokat meg van edzésterv akkor egyedül.

Viszont vissza riaszt , hogy a csajokat mindig a barátnőkkel szoktam látni, hogy mennek edzeni. Egyedül nem lesz rossz?

2021. ápr. 15. 09:43
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha neked nem rossz, akkor nem lesz az. Erre nem igazán tudunk mi válaszolni.

Én teljesen jól elvagyok egyedül is (bár férfi vagyok, de nem érzem, hogy ilyen szempontból lenne bármi különbség), de sokaknak unalmas, ha nem tudnak beszélgetni, egymást biztatni stb. Ha olyan dolog miatt izgulsz, hogy nehogy valami "kigyúrt bunkó" odamenjen hellocicázni, nem hiszem hogy azzal probléma lenne, jobb helyeken az ilyet kirakják, ha nem viselkedik figyelmeztetés után se és meg van oldva.

2021. ápr. 15. 09:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem lesz rossz. Kevesebbet beszélsz, többet edzel.
2021. ápr. 15. 09:55
 3/8 A kérdező kommentje:
Csak attól félek, hogy egyedül leszek és kezdőnek is fogok tűnni aztán a többi nő gúnyolódni fog rajtam. Én csak egy átlagos nő vagyok, nem pedig olyan akiket instan látni a konditeremben fotózkodni.
2021. ápr. 15. 10:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Most komolyan ez a legnagyobb gondod, hogy nem hasonlítasz az agyonrestuált instás r*bancokhoz? Edzeni mész vagy azzal foglalkozni, hogy ki mit gondol rólad?
2021. ápr. 15. 10:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Mindenkinek el kell kezdenie valahol, senki nem fog gúnyolódni. Amúgy meg magadra fgyelj, ne a többiekre! Kivéve, ha van olyan, akitől érdemes ellesni ezt-azt.
2021. ápr. 15. 10:13
 6/8 anonim ***** válasza:

1. Nem leszel egyedül ott lesz a személyi edződ.

2. Kutya nem fog veled foglalkozni, mindenki magával van elfoglalva.

3. Akár még ismerősöket is szerezhetsz ha ugyan akkor jársz.

2021. ápr. 15. 10:39
 7/8 anonim ***** válasza:

3: A való életben azoknál sincs photoshop, meg jó szög, jó fény stb :)

Egyébként meg senki se fog gúnyolódni, főleg nem a kinézeteden. Meg edzővel leszel az elején, beletanulsz. Ha nem fejjel lefele lógsz a guggolókereten miközben a fogaddal tartasz egy súlytárcsát vagy hasonló idiótaság, akkor senki se fog törődni veled :)

2021. ápr. 15. 10:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Férfi vagyok, de én is mindig valakivel akartam edzésre járni. Ebből mindig az lett, hogy vártam, az edzésből meg nem lett semmi. 10 éve fogtam magam, elmentem egyedül és azóta rendszeresen járok. Aki jönni akar velem az jön, aki nem, az nem jön.
2021. ápr. 15. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!