Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nagyon hangos a gördeszkám....

Nagyon hangos a gördeszkám. Titeket zavarna?

Figyelt kérdés
Szóval az van hogy nemrég vettem egy deszkát, sejtettem hogy nem lesz hallk mivel kemény a kereke és nem is szeretném lecserélni a mostani kerekét. Ezért az lenne a kérdésem , hogy titeket mennyire zavar hogyha biciklis úton végig megyek rajta. (Annyira hangos mint egy daráló gép szóval nem tudom mit tegyek) Valaha egyáltalán lefog kopni a kerék vagy mindig ilyen marad? (Figyelemmel vagyok másokra ezért nem is mertem még nagyon az utcában menni vele...)

2021. ápr. 9. 12:59
 1/5 anonim ***** válasza:
nem
2021. ápr. 9. 13:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha teged nem zavar ne foglalkozz vele. Nem lesz halkabb max hangosabb. Gondolom freestyle deszka... de lehet olcsofele a csapagy. Az is zoroghet. Mennyiert vetted?
2021. ápr. 9. 14:15
 3/5 A kérdező kommentje:
2 válaszolónak: 32ezer volt, skatepro-ról rendeletem
2021. ápr. 9. 16:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna. Legalább észrevesznek.
2021. ápr. 9. 16:27
 5/5 anonim ***** válasza:

Látom van pár ilyen kérdés ami tök érdekes nem gondoltam volna. Egyébként a deszkázás kb szerintem egyedülálló sport olyan tekintetben, hogy sok visszautasítással kell szembenézz pl elküldenek helyekről, nem engednek mégegyszer nekimenni egy trükknek stb. De ez vele jár.

Meg szerintem az önbizalom is fejlődik azzal olyan téren, hogy megtanulsz nem törődni mások véleményével.

A kérdésre válaszolva: Ne foglalkozz mások véleményével, van aki direkt a hang miatt is vesz keményebb kerekeket. Egy kicsit fog kopni a kerék de nagyon nem valószínű, ha csak nem powerslideolsz de attól se rögtön kopik el.

2021. ápr. 9. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!