Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Merjek gördeszkával közlekedni...

Merjek gördeszkával közlekedni az utcán, ha még kezdő vagyok és hangos a gördeszka?

Figyelt kérdés

Nem merek gördeszkázni amikor látnak emberek. Mindig kimegyek egy tesco háta mögé, ahol kevesen járnak. Ott is mindig nézem kivan ott.

Kezdő vagyok és attól is h hülyén nézek ki rajta. Meg h hangos az utakon. Van mikor kicsuszik a deszka alólam és az is gáz, utána futni.

Más is volt így? Engedjem elmenni?

Nagyon ráparázok?

2020. júl. 4. 12:01
 1/7 anonim ***** válasza:
73%

Dehogy gáz, ne félj ettől! ;)

Ne foglalkozz az emberek véleményével. Menj nyugodtan. Én is estem már biciklivel hatalmasat egy buszmegállónyi tömeg előtt. De leszarom :D

Ha te azzal szeretsz közlekedni, akkor menj bártan! ;)

2020. júl. 4. 12:29
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

Ne, légyszi! Épp elég idegőrlő az is, amikor a "profi" kis gördeszkás suhanc szlalomozik az emberek között, akkor még a hanghatás a legkevesebb. Nade egy amatőr kis gördeszkás... Nem az a gáz, ha utána kell futnod, hanem ha elbízod magad és egy babakocsinak nekimész.

Létezik bicikli, roller, robogó is akár... Válassz valami értelmesebbet. A deszkát meg hagyd meg az arra fenntartott pályákra.

2020. júl. 4. 13:34
 3/7 A kérdező kommentje:

Nem fogom elbizni magam. Mert mint ki lehetett 'deriteni' a szövegből tisztelettel, oda figyeléssel vagyok mások iránt, hogy nem zajongok. Egy erdőbe megyek deszkázni, ami k*r*v@ ijesztő nekem, de nem akarok másokat zavarni. Mennék én pályára csak ott sokan vannak és nem rámpázni akarok még.

Am 16/l

2020. júl. 4. 14:05
 4/7 anonim ***** válasza:
14%

A gördeszka az egyik legrosszabb opció közlekedésre.

Maradj a trükköknél, a közlekedésre meg keress mást.

2020. júl. 4. 16:58
 5/7 anonim ***** válasza:
18%

Kérdező!

Légy emeletes trolibusz sofőr!

2020. júl. 6. 22:43
 6/7 anonim válasza:
100%

Szerintem nyugodtan menj, a hanghatás tökmindegy az utcán kb. minden jármű van olyan hangos. Inkább próbálj lassan menni, ha az megy magabiztosan menj gyorsabban.

Minden embernek megvannak a maga problémái és szerintem leszarják ha kezdő vagy, van jobb dolguk, mint azon gondolkodni, hogy egy random gördeszkás csaj mennyire amatőr.

2020. júl. 15. 11:18
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

A második válaszolónak szól a válaszom első része. A gördeszkázás sem veszélyes ha okosan csinálja az ember. Ha a gyalogosok normálisan tudnának közlekedni és nem random mászkálnának vagy csapatostól foglalnák be a járdát, akkor nem kéne azon aggódniuk, hogy egy deszkás vagy egy biciklis elcsapja őket.. van mikor babakocsival a járda közepén mennek, vagy nekiállnak beszélgetni ketten hárman, ilyenkor mindig kitalálok valami frappáns szöveget, hogy észrevegyék magukat. Deszkázni is lehet biztonságosan és biciklizni is barom módjára (pl mikor bátyám múltkor előzni akart egy csapat biciklist, és az egyik nekiállt izomból tekerni szembe meg jött egy másik autó..)

Kedves kérdező. Ha közlekedni akarsz vele, igenis szokjad, hogy emberek előtt deszkázol, én is még kezdőnek számítok, estem is már le deszkáról emberek előtt, volt aki le sem szrta, volt aki nevetett, azokon csak mosolyogtam, vagy nyomtam valami vicces szöveget és mentem tovább. Ne félj a deszkázástól, csak mielőtt élesben közlekedsz, mindenképp gyakorold egy kieső helyen azt, hogy hogyan lökd magad egyenesen vagy kanyarodva, hogyan maradj meg rajta, hogyan kanyarodj és fékezz.. erre szánj pár hetet, aztán mikor magabiztosan és gyorsan megy, akkor először kezdj el lejtőzgetni. Ez azért kell, hogy megtanuld uralni a deszkát, illetve hogy lejtőn se félj rajta.. tanulj meg nagy tempóról fékezni, tartani a sebességet. Aztán mehet a városi cirkálás, persze ott csak módjával, csak ott menj gyorsan ahol sem autóba, sem emberbe nem tudsz "belefutni". Légy körültekintő és kellemes deszkázást! 26/F

2020. júl. 25. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!