Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan kezdjek az edzéshez?

Hogyan kezdjek az edzéshez?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Hatalmas nagy segítséget szeretnék kérni tőletek. Szóval el szeretnék kezdeni edzeni , hogy formásabb legyek. Jobban inkább a popsimat szeretném formálni. Nem nagyot szeretnék, hanem kerek popsit.

Mivel sovány vagyok, és most kezdek el hízni , már 51 kg vagyok és 45 voltam,4 hónapja tettem le a cigarettát ,dietazni nem szeretnék pont ez miatt. Szóval kérdéseim a következők lennének felétek:

1) Mikor kezdjek el edzeni ?

2) hány naponta kell edzeni?

3) milyen edzésterveket ajánlanátok?

És jöhet még bármi, amit szívesen javasolnátok nekem! 19 éves lány vagyok.

Nagyon szépen köszönöm előre is a segítségeteket! Hálás vagyok!

2021. ápr. 4. 19:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

1) Ma.

2) Heti 3-4 súlyzós edzés tökéletes, kezdetben maradj a háromnál.

3) Komplex gyakorlatokat végezz: squat, deadlift, ezeken kívül a többi csajos gyakorlat: kitörés, hasizom gyakorlatok stb.

2021. ápr. 4. 19:58
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Ja, várj, nincs edzőterem nyitva. Ez így picit megnehezíti a dolgot, de vannak otthoni gyakorlatok is. Neten találhatsz csomót.
2021. ápr. 4. 19:58
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Az étkezésre viszont 2x jobban kell figyelned, az sokkal jobban számít.
2021. ápr. 4. 19:59
 4/15 anonim válasza:
100%
Rengeteg ilyen videót találsz: [link]
2021. ápr. 4. 20:00
 5/15 A kérdező kommentje:

3-as, kérlek írd meg nekem , miket kell ennem ha nem akarok dietazni?

Az összes többi választ is nagyon köszönöm!

2021. ápr. 4. 20:14
 6/15 anonim ***** válasza:
A tomegnovelo dieta is dieta.
2021. ápr. 4. 20:14
 7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Bocsánat, meg nagyon kezdő vagyok benne
2021. ápr. 4. 20:16
 8/15 anonim válasza:
Így van. A videóban amit linkeltem is elmondja a csaj, hogy a popsiformálás tulajdonképpen izomépítés amihez kell a kalória többlet és a fehérje. Nem kell sok kalória többlet, de annyi kell hogy építeni tudjon a tested.
2021. ápr. 4. 20:17
 9/15 anonim ***** válasza:
51%
Nem hiszem, hogy releváns tapasztalatot tudok megosztani veled, mert én férfi vagyok, és erőemelőként edzettem anno. Egy dologra figyeltem, az pedig a fehérjebevitel volt, konkrétan legalább 3g/ttkg, 100 kilóm környékén ez 300g fehérje volt naponta. CH-ra és zsírra nem figyeltem, mert nem érdekelt az arányos hízás/izmosodás, nem testépítő voltam. Neked azonban ezekre is figyelned kellene, mert esztétikusan szeretnél hízni, méghozzá izomból. Nyilván a napi 5000 kcal nem lenne túl bölcs dolog.
2021. ápr. 4. 20:19
 10/15 anonim ***** válasza:
51%
Annyi biztos, hogy 3g/ttkg fehérjével nem lősz mellé, de az se gond, ha 2g lesz az. Sőt, szerintem sokkal egészségesebb a 2g.
2021. ápr. 4. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!