Segítség! Hogyan mondjam meg a barátomnak hogy ezzel még is ölteni magát?
A legjobb barátom 15 éves, a fejébe vette hogy artista lesz, és a felvételizni fog artista iskolába.
Egy hónapja folyamatosan kínozza magát. Nem hajlékony még is csinálja a a spárgát. Minden szaltónál hatalmasat esik. Tele van kék zöld foltokkal, ma iskolában kétszer össze esett, napi 3 órát alszik, mesélte. Láttam órán is hogy remegnek a lábai. Amikor utazik a metrón vagy buszon, egy órás utat fél lábon áll végig egyik kezével kapaszkodva, hogy javítsa az egyensúlyát vagy mit... A húga mesélte hogy még hajnali egykor is folyamatosan edz, pedig neki a négykor kell kellnie, hogy beérjen suliba.
Mikor ma össze esett csak én nem láttam, de hiába mondom neki, nem hagyja abba, pedig össze vissza töri magát.
Mikor kicsik voltunk mindig erről mesélt hogy artista lesz, persze ez hülyeség, mert semmi tehetsége.
És a szerintem izom szakadása lehet?
Mert mondta ma, hogy tegnap véletlenül lecsúszott spárgába, és azóta érzi a lábán mintha valami hatalmas súly lenne rajta, és a nem tud rajta megállni.
Ha tovább csinálja félek hogy baja esik.
Hogyan beszéljem le, és a mondjam meg neki hogy tehetségtelen, és a sose vennék egy fel?
Köszönöm a a gyors válaszod! Az a baj, hogy neki a szülei is nem vinnék egy el orvoshoz, mert nem foglalkoznak vele. Ismerem, mert óvodátol kezdve egy csoportba, osztályba jártunk.
Nem bírom már a nézni amit csinál... Látszik rajta hogy szenved, és a húga mesélte hogy megléte, hogy és látta hogy már sírva is fakad edzéseknél.
Pl tegnap előtt mentünk be a boltba, össze vissza botladozott, mindennek neki ment, az eladó még kiküldte, mert azt hitte részeg...
Nem hallgat senkire, hiába mondom neki, hogy ezzel már nem elkésett...
A barátod sajnos egyszerre traumatológiai, és pszichiátriai eset.
Mindazonáltal csodálom a kitartását.
Én nem, aggódok érte... Ma is délután mondta hogy nem-e maradok nála az udvaron, hogy játszunk, meg beszélgessünk.
A vége meg az lett hogy én olvastam egy könyvet a teraszon, ö meg olyan szaltónál dobott, hogy az egyiknél kitörte a pince ajtót a hátával.
Egy hónapja ezeket csinálja, regényeket tudnék írni, de már rossz nézni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!