A fizikai munka mennyire erősíti, építi a testet?
Tudom, hogy nem lehet összehasonlítani a fizikai munkát a konditermi edzéssel. Nem is ez a célom.
Tudom, hogy nem ugyanaz. A kondi termet a zsákrakodás, vasemelés, téglahordás, betonozás, ásás, és isten tudja még mi nem hekyettesítheti.
Arra vagyok kiváncsi, hogy a fizikai munka mennyire tudja a testet építeni, izmosítani, erősíteni.
Szia,
Én amióta az eszemet tudom, ezt csinálom. Most 35 vagyok. Kocka hasam van, deltam, a mellizom pocoktetes is már tinédzser korban ment. Még fiatalon megkérdezte egy csaj, hogy vállra gyurok-e, mert olyan "vallas" voltam. Mondtam neki, hogy nem is kondizok. Szóval az ilyen fizikai munkákkal nagyon is tudod a testedet erősíteni, izmositani. Nem lesznek felfújt izmaid, de így is erős, izmos leszel, olyan atléta alkat (persze ha nem zabalsz mindent ossze-vissza).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!