Mennyi idő elérni a kockahasat?
Tudom, nemr lehet megmondani, mégis kíváncsi vagyok a véleményetekre.
176 cm és 73 kg vagyok, 16 éves
A karanténban feljött egy kis felesleg, de nagyon kevés, pólón keresztül nem is látszódik, és az is inkább a derekamon és hasakon van, de egyébként lapos nagyjából a hasam.
1 hónapja edzek, lement 2 kg, kezd kicsit alakulni a hasam, ha ráfeszítek 2 kocka látszik halványan.
Az étrendem is rendben van.
Szerintetek mikorra lennr meg így a kockahas?
Ennyi kalóriával nehéz lesz elérni a kockás hasat, ugyanis a kockás hashoz fogyni kell.
A minden napos Edzés teljesen felesleges, ugyanis az izmok így nem tudnak rendesen épülni, heti 2-3 pihenőnapot mindenképp iktass be!
Azt se mindegy hogy miből tevődik össze az a 2000 kalória, miket szoktál enni egy nap?
Az étrendem rendben van, sok zöldséget eszek, csirkemellet, sonkát, egészséges kenyeret, meg ilyeneket.
Csokit szinte alig eszem, egy nap megeszek max egy sport szeletet vagy annyit sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!