Miért van ez? 16/F
Elég régóta edzem, van egy úgynevezett ciklusom mert általában 1 hónapig edzek, aztán feladom.
Most elhatároztam, hogy nem adom fel, 1 hónapja edzek megint kb.
Hétfő: HIIT edzés
Kedd: Mell-Tricepsz
Szerda: HIIT edzés
Csütörtök: Bicepsz-Hát
Péntek: HIIT
Szombat: Váll
Vasárnap: pihenő
Tudom, tudom nincs lábnap, de a HIIT edzés az sprinteket jelent nálam, amit nem bírnák együtt még lábedzéssel is, ez is erősíti a lábamat.
Amióta edzek, rengetek húst-rizset eszek, szendvicseket egészséges kenyérben, brokkolit, salátát, stb.
Csokit keveset eszek, napi 1 snickeres vagy valami, és csak vizet iszok.
Az eredmény mégsem akar látszódni, a vállam szélesedik meg minden, de az mindig is széles volt.
A fő problémám az, hogy nem akar lemenni rólam a zsír, 72kg vagyok, mégis lötyög a hasam, ami nem nagy, ezért nem értem miért nem lehet feszes.
A medencém is eléggé ki van kerekedve, a mellkasom is lötyög kicsit.
Mit csinálhatok roszzul?
Mert pl. a mellkasom belső részén sosincs izomlázam, mindig a vállamban, meg a mellem külső részében.
Lehet ezért lötyög?
Azért nem súlyos a helyzet, de idegesít, hogy egészségesen élek, mégis lötyög a hasam egy kicsit.
Ez egy átlagos napom:
Reggeli: melegszendvics
Tízórai: kiwi/brokkoli vagy valami ilyesmi
Ebéd: hús-rizs
Edzés előtt ugyanez, utána fehérje szelet
Este nem nagyon eszem ár semmit, talán egy melegszendvicset, vagy nem tudom
Zsírt égetni könnyű edzéssel tudsz.
Ha eredményt akarsz elérni, akkor meg ne csak az edzésre figyelj oda.
Nem szerencsés ha alig eszel (nekem ebből az jött le, hogy egészséges ételekből eszel keveset) és azt nem tudom mennyit alszol/pihensz, de az is létfontosságú.
Én ezt két embertől is hallottam direktben: Katus Tamás, Kiss Gergő (ha nem ismered őket ott az internet) valamint biztos vagyok benne, hogy minden edző akivel találkozom egyet értene ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!