Vad Károly kérdése:
Mely gyártó bojliai, amelyeket valóban érdemes venni? Tárolása fagyasztás és sóban ezeknek előnye hátránya?
Figyelt kérdés
Special x és a Keen Carp bojlikat nézegettem célom lenne a nagy testű öreg pontyok2021. márc. 11. 19:32
1/1 anonim válasza:
Szia!
A fagyasztással kapcsolatban annyit, hogy amennyiben fagyasztod a bojlit, akkor megvéded az esetleges túlszáradásról, és aromavesztéstől. Kiolvasztás után ugyanolyan állapotban lesz, mint ahogy eltetted, a minősége nem romlik. Ha valaki hosszú ideig tárolja a bojlit, akkor érdemes ezt a módszert alkalmazni.
A sóban történő tárolásnál a só meggátolja a romlást, illetve a nedvességet kiszívja a bojliból, ezáltal kap egy külső védőréteget, de a belsejében marad valamennyi nedvesség. Ha nem tudod biztosítani a fagyasztást, akkor ez egy szuper módszer.
A régi idők kedvenc bojlija, amit használtam, az a Lastia bojli, de ma már leginkább a Mr Bojlit, és a Solar bojlit használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!