Mirelit vagy konzerv zöldség a jobb?
Figyelt kérdés
Melyiket szereted, preferálod?
Miért?
2021. febr. 26. 22:37
A kérdező szavazást indított:
Mirelit
Konzerv
49 szavazat
1/7 anonim válasza:
A mirelit nincs se sos se masmilyen leben,csak a zoldseg van a zacskoban. Tudtommal nem kezelik semmivel csak egybol lefagyazstjak. Az ize es az allaga pedig sokkal frissebb.
3/7 anonim válasza:
Attól függ, mire akarom használni. A zoldbabfozeleket pl konzervből szoktam: lével együtt felforralom és megy bele egy tejfölös habarás. Olyan 3 perc az egész, tökéletes. (Igen, tudom hogy hivatalosan ez nem zoldbabfozelek, de a gyerek ezt szereti és úgy szereti) Borsofozelek ugyanígy, az is konzervből.
De pl leveshez mirelitet használok, illetve ha körethez kell, ahhoz is. Mondjuk ez a ritkább, leginkább friss zöldséget veszek. Nem Magyarorszagon élek, itt kb mindig minden kapható frissen.
6/7 anonim válasza:
Kukorica, bab, lencse esetében a konzerv.
Borsó, répa, karfiol, kelbimbó esetében a mirelit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!