Melyik a kedvenc erősítő gyakorlatod? (Súlyzós vagy saját testsúlyos gyakorlat)
Figyelt kérdés
Lehet videót is linkelni :)2021. márc. 10. 15:06
21/29 anonim válasza:
Nem tudom pontosan, nem számoltam. Kb. 1-2 hónap alatt megvolt, 2 hét után is már látszódott az eredmény. Vedd alapul azt is hogy milyenek a testi adottságaid(vékony, atletikus, kövér), mert ettől függ mennyi időbe telik majd neked. Sima felüléssel kezd abból is csinálj annyit amennyit még bírsz, ezt 2x 3x. A hasnál fontos, hogy mindennap kell edzeni, mert valamiért nem fog olyan gyorsan növekedni ahogy kellene, valahogy ezt tapasztaltam.
22/29 anonim válasza:
hip thrusts, bicep curls (magyarul nem tudom a nevuket)
24/29 A kérdező kommentje:
#22-es!
A hip thrusts miatt inkább mondanám, hogy nő vagy, mert az fenékerősítő gyakorlat.
2021. máj. 15. 09:43
25/29 anonim válasza:
22es vagyok, és ezt eltaláltad:D
27/29 A kérdező kommentje:
#25-ös!
Akkor biztosan szép izmos, formás feneked van!
2021. máj. 15. 12:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!