Hogyan sportoljak/edzzek, hogy NE fogyjak?
Tudom, furán hangzik, hisz legtöbben azért kezdenek el sportolni, edzeni, hogy megszabaduljanak a felesleges kilóktól.
Viszont én mindig is vékony voltam, ez zavart a legjobban. Gondolom genetikából adódóan, bármennyit ettem sosem látszott rajtam és lapos voltam, formátlan, ami nő létemre igencsak elszomorító.
Az utóbbi 1-2 évben sikerült valamennyit felszednem magamra, már nem annyira lapos a fenekem és vékony a lábam, nem csak csont a karom:)) Viszont ezzel együtt nőtt a hasam is (néha terhesnek nèznek, mert a vékony testalkatomhoz kiálló a hasam) és nem vagyok szép feszes.
Elhatároztam, hogy mindenkèpp elkell kezdenem edzeni vagy sportolni valamit, mert szellemileg is szükségem van rá illetve persze szeretnèk jól kinèzni. Az egyik félelmem ezzel kapcsolatban, hogy fogyni fogok és újra nagyon sovány leszek. Hogyan csináljam, hogy a sportolás ne legyen zsírégető számomra és ne fogyjak,hanem izmosabb, feszesebb legyek, normális testtartással. Jelenleg konditerembe sem tudok menni, szóval tanácstalan vagyok.
Nagyon örülnék neki, ha lenne itt egy néha unatkozó és segíteni vágyó emberke, aki adna pár tanácsot nekem. Hálás lennèk! Minden tanácsot szívesen fogadok.
23n
Köszönöm szépen a válaszokat,kedvesek vagytok!
Nemrég vettem másodkèzből súlyzót, amin lehet cserélgetni a súlyt egészen 10 kg-ig. Akkor erre fogok koncentrálni és a futást hanyagolni fogom.
Tudnátok mèg példát mondani arra, hogy mit egyek és mit ne? Sajna szénhidrátból viszonylag sokat szoktam, szinte mindennel eszem kenyeret, mennyire kellene ezt leredukálni?Gyümölcsöt, zöldséget azt szeretem minden mennyisègben. Tojást nem annyira, de pl bundáskenyèr formájában megeszem. Sütni is szeretek, de viszonylag sok cukrot használtam eddig:/ . Gyümölcsös müzli 1-1 reggelire okès? Halat nem igazán eszek, csak ritkán lazacot. Táplálèkkiegèszítőkben így kellene gondolkoznom?
Ne haragudj, de ez jó nagy butaság. A nagy hasat a kalóriatöblet okozza, ami jöhet akár a sok zsírból is, nem értem miért pont a kenyeret meg a tésztát emeled ki.
A gluténmentes sör mitől lenne kalória szegényebb, mint a sima, Jézusom...
A bulgurban van glutén a rizzsel ellentétben, mégis kevesebb benne a kalória. Akkor hogy is van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!