Az otthoni torna sportolásnak számít?
Figyelt kérdés
Sokszor kérdezik tőlem, szoktam-e sportolni, és nem igazán tudom annak számít-e ha szoba biciklizek vagy Péntek Enikő és Rubint Réka tornáit csinálom, hetente több alkalommal, de nincs kőbe vésve hogy hány nap stb...2021. márc. 5. 15:09
3/7 anonim válasza:
Ezekkel is edzed a tested,szóval igen.
4/7 anonim válasza:
A SPORTOLÓ JOGÁLLÁSA
Általános szabályok
1. § (1) Sportoló az a természetes személy, aki sporttevékenységet végez.
(2) Sporttevékenységnek minősül a meghatározott szabályok szerint, a szabadidő eltöltéseként kötetlenül vagy szervezett formában, illetve versenyszerűen végzett testedzés vagy szellemi sportágban kifejtett tevékenység, amely a fizikai erőnlét és a szellemi teljesítőképesség megtartását, fejlesztését szolgálja.
Ajánlom figyelmedbe a sport hivatalos törvényi meghatározását!
5/7 anonim válasza:
intenzítás kérdés-mert akor csak "gymnasztika"ha pl átmozgatod magad
ha meghajtod félórán keresztül legkeményebb fokozatban a "szobakerékpárt"
az már sportfoglalkozás szherű
6/7 anonim válasza:
En igy irtam volna: Fizika es/Vagy szellemi jatekos foglalatossagban kifejtett tevekenyseg.... ami megtartasa es fejlesztese mellett, onuralomra es kitartasra is nevel
7/7 anonim válasza:
Persze, hogy az. Ki mondja, hogy csak az edzőteremben lehet edzeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!