Tudnatok adni popsiformálo gyakorlatokat?
Figyelt kérdés
Minden nap formálom a hátsó felem viszont én nem látok változást....2021. febr. 27. 21:19
1/4 anonim válasza:
Szia !
Lehet, hogy attól van változás. Az ember nem mindig veszi észre magán, ha renderesen figyeli, ezek leginkább másoknak szembetűnő akik nem látnak nap mint nap :)
Pl mikor a honvédség előtt elkezdtem kondiba járni, hogy felkészüljek az alkalmasságirá, akkor én látszólag semmi különbséget nem vettem észre de egy haverom azt mondta hogy látszódik a fejlődés. Ebből kiindulva szerintem nálad is hasonló a helyzet :)
2/4 anonim válasza:
#1 vagyok, még annyit hozzátennék, hogy valószínűleg ronda az arcod és azért nem látod a pozitív fejlődést.
3/4 anonim válasza:
Én sem veszem magamon nagyon észre...mások szokták kérdezni, hogy mit szedek... :D 30F
4/4 anonim válasza:
Ha gondolod írj egy privát üzenetet, aztán külső szemmel megnézi az ember, hogy milyen formában van a feneked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!