Ha iszom fehérjeporos turmixot, akkor vastagszik a karom?
Figyelt kérdés
Nagyon gyenge a karizmom,és ezen dolgozom,h erősödjön.Ha innék fehérjeturmixot,akkor vastagabb is lemnne?Igazából vékonyítani,szálkásítani szeretném az erősítése mellett,nem tudom ,h így lehet e(vagy könyebb lenne e vele a fejlődés?)?2010. aug. 17. 21:21
2/9 anonim válasza:
na most a kérdésben azt akarod hogy vastagodjon a leírásban meg hogy szálkásodjon.Azért nem ártana eldönteni
Amúgy a kérdésre a válasz:ha eszel 100g csirkecsöcsöt(kb 1 adag fehérjeturmix) attól vastagszik a karod?
3/9 anonim válasza:
Cicafiú, ha nem edzel, akkor szoptad. Nincs olyan szer, najó, van a synthol és társai, amivel edzés nélkül vastagabb kart érhetsz el... Max ha zsírt szedsz rá fel, de sztem az sem nagyon menne.
4/9 A kérdező kommentje:
3 dolog:D :
1.Köszi a válaszokat!
2. A kérdésben sem "akarom" h vastagodjon,csak kérdezem hogy fog -e?( mert nem szeretném)
3. Lány vagyok,ezt a cicafiú miatt tartottam fontosnak:D
2010. aug. 18. 10:16
5/9 anonim válasza:
Természetesen vastagabb lesz, az hülye duma hogy csak kaja és kész, tele vannak szteroiddal! Az a lényege ezeknek a "badiporoknak" hogy megnősz tőlük, de ezek csak ilyen felfújt izmok lesznek! Az egyik barátnőmnek 2 hónapja nem jött meg mióta szedi, és akkora lett mint a Vörös Zoli!
9/9 anonim válasza:
b*zdmeg ilyen humorhoz már nagyon hülyének kell lenni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!