Ez valamifele atok??
Kell a kardió, ami a zsír leviszi. A hasazás csak növeli az izmot, de ha van felette zsír, akkor fölöslegesen.
Emellett fehérjedús, egészséges táplálkozás.
Chh :D még hogy átok az hogy szarul kajalsz :D akkor leirom nálam mi a helyzet.
Kezdek edzeni, hirtelen a testemnek eszébe jut, hogy lehet magas is a vérnyomás, már nem intenzív az edzés, nem baj megoldottam gyógyszer nélkül, jó a vérnyomás, akkor bedobja a testem tiltakozásként az emésztési zavarokat, ok ezt a hibát is megtaláltam, akkor edzek már egy hónapja nincs semmi probléma, hirtelen eltörik a fogam, nem tudok rendesen enni, nem baj, leturmixolom, akkor elszakad az izmom csak úgy a semmitől, mikor bemelegitek, nyújtok és jól csinálom a gyakorlatot és még akkor sem edzés közben hanem a pihenő nap utáni napon mikor mennék újból edzeni. Ez minden együtt 3 hónap leforgása alatt, szóval ki van elatkozva?
Azt elfelejtettem mondani h nem ez az ossz dolog amit csinalok, kardiozom egy fel orat, meg erositek es aztan szoktam hasizom gyakorlatokat csinalni azert annyi eszem van h tudom h a szimpla hasazas nem eleg:))
Lehet h ez tenyleg genetika de nagyon idegesit🥲
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!