Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ez valamifele atok??

Heyguys011 kérdése:

Ez valamifele atok??

Figyelt kérdés
Emberek! Miert van az h sokat edzek hogy sikeruljon elfogadnom magam, fokent hasizomra es mar erzem h van hasizmom de van rajta egy szep kis hajreteg amit mar honapok ota probalok "eltuntetni" de meg mindig nem sikerul:(((

2021. febr. 16. 18:20
 1/5 anonim válasza:
Végezz aerob edzést is, ha csak hasra gyúrsz, akkor nem fog lemenni a zsír. Plusz megfelelő étkezés.
2021. febr. 16. 18:43
 2/5 anonim ***** válasza:

Kell a kardió, ami a zsír leviszi. A hasazás csak növeli az izmot, de ha van felette zsír, akkor fölöslegesen.

Emellett fehérjedús, egészséges táplálkozás.

2021. febr. 16. 19:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Az nem a hasazason fog mulni hanem a kajan. Inditsd be az anyagcsered kardioval sok vizzel meg zoldseggel + vigyel be eleg feherjet. Ha a kajara nem figyelsz es nincs k.rvajo genetikad mint nekem xD akkor nem fogsz szalkasodni, se izmot epiteni. Meg amugy minden izomcsoportra kene edzeni vagy legalabb osszetett gyakorlatok.
2021. febr. 16. 20:12
 4/5 anonim ***** válasza:

Chh :D még hogy átok az hogy szarul kajalsz :D akkor leirom nálam mi a helyzet.

Kezdek edzeni, hirtelen a testemnek eszébe jut, hogy lehet magas is a vérnyomás, már nem intenzív az edzés, nem baj megoldottam gyógyszer nélkül, jó a vérnyomás, akkor bedobja a testem tiltakozásként az emésztési zavarokat, ok ezt a hibát is megtaláltam, akkor edzek már egy hónapja nincs semmi probléma, hirtelen eltörik a fogam, nem tudok rendesen enni, nem baj, leturmixolom, akkor elszakad az izmom csak úgy a semmitől, mikor bemelegitek, nyújtok és jól csinálom a gyakorlatot és még akkor sem edzés közben hanem a pihenő nap utáni napon mikor mennék újból edzeni. Ez minden együtt 3 hónap leforgása alatt, szóval ki van elatkozva?

2021. febr. 16. 23:24
 5/5 A kérdező kommentje:

Azt elfelejtettem mondani h nem ez az ossz dolog amit csinalok, kardiozom egy fel orat, meg erositek es aztan szoktam hasizom gyakorlatokat csinalni azert annyi eszem van h tudom h a szimpla hasazas nem eleg:))

Lehet h ez tenyleg genetika de nagyon idegesit🥲

2021. febr. 17. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!