3,5éve műtöttek vakbélgyulladással.Elfelejthetem a sportot végleg?
Decemberben újra elkezdtem a mozgást.Egyenlőre csak felüléssel,fekvőtámasszal.
Ma,1 7kihagyás után,felülés közben komolyabb szúrást éreztem a műtét helyén,a 4.sorozatot sem csináltam végig,nehogy probléma legyen.Ez már mindig így lesz,hogy amikor megjönne hozzá a kedvem,akkor nem csinálhatom tovább?
Nem vagyok szakmabeli, de tapasztalatból nekem is volt fenéktáji műtétem, kb 4-5 éve és most is érzem a - már rég begyógyult - heget ha mondjuk nagyon megizzadok, vagy sokat ülök rosszul (a két farpofám között műtöttek ki egy cisztát)
De nem hat annyira az életemre.
Kellett vennem egy sokkal kényelmesebb széket és bicikli ülést, mert sokat kell székben lennem a tanulmányaim miatt (egyetem, online oktatás) és sokat is bringázok, amikor úgy van, de ilyen felüléseseit nem mindig tudok, mert szimplán nem kellemes (pl jussain twistet egyáltalán nem tudok)
Cserébe úszok és futok (bár jelenleg egyiket se lehet csinálni :D)
De én azt javaslom, hogy ne erőltesd és inkább hanyagold azokat a feladatokat, amik azt a tájat érintik. Már nem lesz ott "jobb" a helyzet. Mondjuk az én esetemben nem lesz vastagabb a bőröm, midig olyan vékony és érzékeny lesz ott, ahogy összeforrt... De ezzel kell élni és innovatívnak lenni :D
Mindenesetre kitartást és jó felépülést sport terén! :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!