Egy "BoaBet" nevű oldalra valaki regisztrált az email címemmel(?) Mit tegyek, vagy nincs jelentősége?
Figyelt kérdés
Nem is értem.
Ma belépek az egyik nem fő email fiókomba, és kapok egy üzit, elég torz és szarrul leírva a nevemmel.
Lehet emiatt nem is regisztráltak, hanem spam? - nem a spam mappában volt.
Ha valós a regisztráció, mit tehetek? Vehetnek le pénzt a számlámról??
Nem adtam meg sehová az email címem. Tippmixpronak van meg egyedül, de nem játszok jóidejd, és nem is tervezek többet.
jan. 24. 23:26
1/6 A kérdező kommentje:
Járt valaki így?
jan. 24. 23:26
2/6 A kérdező kommentje:
Elvileg ma délután "regisztráltam".
Számlámra ránéztem, semmi.
Mi ez?
jan. 24. 23:27
3/6 A kérdező kommentje:
Az email tartalma elvileg egy bónuszajánlat + hogy fizessek be...
jan. 24. 23:34
4/6 anonim válasza:
Az unibet volt a boabet korábban. Ha volt unibet fiókod, az átkerült a boabetre.
Más meg nem regisztrálhat az emaileddel, mivel hitelesíteninkell azt a regisztrációkor. Átverés lehwt még leginkábn
5/6 A kérdező kommentje:
Unibetem az volt, elfelejtettem mondani.
Szóval akkor más nem regisztrált be, hanem az unibet fiókom került oda'
jan. 25. 00:09
6/6 anonim válasza:
Igen. Az unibetes emaileddel es jelszavaddal tudsz bejelentkezni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!