Tényleg jó edző videók youtube-on?
Figyelt kérdés
Beírtam, hogy workout, de anyi emberkét dobott ki. Melyik az amelyik tényleg jó? Mondjuk Chloe Tinget, és Pamela Reif videói voltak többségbe.2021. febr. 4. 13:19
1/3 anonim válasza:
Szerintem mindkét nőnek nagyon jó a videója. Persze, ne várj drasztikus változást ezektől. De egy ha rendszeresen csinálod, akkor mozgásnak jó és kicsit erősít.
3/3 anonim válasza:
Chloe Ting és Pamela Reif videói bár nagyon népszerűek, szerintem nem sokat érnek. Próbáltam mindkettőt. Chloe még hasznosabb volt, de akkor még teljesen a nulláról indultam, most valószínűleg már nem érné semmit.
Jordan Yeoh tényleg nagyon jó, illetve Igor Voitenko (Next Workout), utóbbinak a hasas videói nálam óriási változást hoztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!